sting65 Napisano 26 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2014 Krzyż znaleziony w bardzo dobrym stanie - prawie nie naruszony p[rzez czas.Rewers sygnowany PESCHLERSOHN.Miejsce i głębokość (około 30 cm) w ziemi sugeruje jego autentyczność, ale wolałbym aby wypowiedzieli się ludzie bardziej znający ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HASAG40 Napisano 26 Kwiecień 2014 Share Napisano 26 Kwiecień 2014 tak chyba w doniczce leżał;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sting65 Napisano 27 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2014 prosiłem o wypowiedź osób, którzy mają coś do powiedzenia a nie odpowiedzi w formie słabiutkich, prostych, i nie śmiesznych dowcipów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 27 Kwiecień 2014 Share Napisano 27 Kwiecień 2014 Kto jak kto, ale kol. Hasag zna się na EK - jak pisze, że lipa, to lipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo.wpl Napisano 27 Kwiecień 2014 Share Napisano 27 Kwiecień 2014 Miałem jakiś czas temu 2 oryginały w ręku...i jednego lipnego to twój jest pomiędzy. Czyli lipny jest ale są ludzie co właśnie na nich się lepiej znają. A jeszcze kolega ma przywieźć oryginał jak mu się uda to wstawimy:) pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sting65 Napisano 27 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2014 Może i kolega hasag40 zna się na tym ale forma odpowiedzi jaką udzielił jest żenująca. Jeżeli jest takim specem jak rozmówcą to niech zachowa dla siebie takie bystre riposty i opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HASAG40 Napisano 1 Maj 2014 Share Napisano 1 Maj 2014 witaj kolego sting65 do wykopka to temu czemuś jeszcze dużo brakuje,ale może faktycznie ktoś niedawno zgubił a ty poprostu podniosłeś więc sorki za moją docinkę;-)fake jak się patrzy nawet sygnowanie jest z błędem ponieważ powinno być DESCHLERSOHN a nie PESCHLERSOHN nie ma tutaj co się dłużej rozpisywać twój krzyż to kopia mam nadzieję że pomogłem;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.