sting65 Napisano 26 Kwiecień 2014 Autor Napisano 26 Kwiecień 2014 Krzyż znaleziony w bardzo dobrym stanie - prawie nie naruszony p[rzez czas.Rewers sygnowany PESCHLERSOHN.Miejsce i głębokość (około 30 cm) w ziemi sugeruje jego autentyczność, ale wolałbym aby wypowiedzieli się ludzie bardziej znający ten temat.
sting65 Napisano 27 Kwiecień 2014 Autor Napisano 27 Kwiecień 2014 prosiłem o wypowiedź osób, którzy mają coś do powiedzenia a nie odpowiedzi w formie słabiutkich, prostych, i nie śmiesznych dowcipów.
bjar_1 Napisano 27 Kwiecień 2014 Napisano 27 Kwiecień 2014 Kto jak kto, ale kol. Hasag zna się na EK - jak pisze, że lipa, to lipa.
Pablo.wpl Napisano 27 Kwiecień 2014 Napisano 27 Kwiecień 2014 Miałem jakiś czas temu 2 oryginały w ręku...i jednego lipnego to twój jest pomiędzy. Czyli lipny jest ale są ludzie co właśnie na nich się lepiej znają. A jeszcze kolega ma przywieźć oryginał jak mu się uda to wstawimy:) pozdrawiam.
sting65 Napisano 27 Kwiecień 2014 Autor Napisano 27 Kwiecień 2014 Może i kolega hasag40 zna się na tym ale forma odpowiedzi jaką udzielił jest żenująca. Jeżeli jest takim specem jak rozmówcą to niech zachowa dla siebie takie bystre riposty i opinie.
HASAG40 Napisano 1 Maj 2014 Napisano 1 Maj 2014 witaj kolego sting65 do wykopka to temu czemuś jeszcze dużo brakuje,ale może faktycznie ktoś niedawno zgubił a ty poprostu podniosłeś więc sorki za moją docinkę;-)fake jak się patrzy nawet sygnowanie jest z błędem ponieważ powinno być DESCHLERSOHN a nie PESCHLERSOHN nie ma tutaj co się dłużej rozpisywać twój krzyż to kopia mam nadzieję że pomogłem;-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.