osyjan Napisano 6 Maj 2014 Share Napisano 6 Maj 2014 marecki - 100% racji. Jaca - ja wiem, że Ty potrzebujesz kogoś nie lubic jak powietrza ale skoro sądy wydają wyroki z powództwa warsa to kurde chyba ktoś kogo z tego powodu skazano popełnił przestępstwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 6 Maj 2014 Autor Share Napisano 6 Maj 2014 Jaca .... skoro sądy wydają wyroki z powództwa warsa to kurde chyba ktoś kogo z tego powodu skazano popełnił przestępstwo?A słyszałeś o czymś takim jak wyrok zaoczny? Wiesz co to znaczy? Ano znaczy ze piszesz do sądu że X jest np pedo albo homo i na tej podstawie masz go skazanego. Kwestia wtórna jest czy X się zorientuje że ma wyrok czy nie. Ważne zeby można ogłosić że ujetenteges X-sa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 6 Maj 2014 Autor Share Napisano 6 Maj 2014 A żeby tak mocno smutno nie było , mata na rozweselenia.http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=SquawkBox&file=index&req=viewtopic&topic_id=170904&ord=&page=1Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osyjan Napisano 6 Maj 2014 Share Napisano 6 Maj 2014 Jaca, to nie wiesz, że nie zadziera się z adwokatem? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 6 Maj 2014 Autor Share Napisano 6 Maj 2014 Nie raz i nie dwa zadzierałem z adwokatem. I z takim advocatem i z adwokatem. Te wszystkie adwo Katy strasznie mnie katowali i dzień następny był okrutny (zwłaszcza gdy był to dzień ze środy na piątek). Ale porównując jełopa do adwokatów to im ubliżasz. Toto cuś ma tylko studia(podobno) pra(wn)icze ale na aplikacje był zbyt ..... , no , po prostu nie miał czasu.Ten jełop korzysta z tego że sąd wyda wyrok zaocznie , i że może się ktoś nie odwoła bo nie dostanie pisemka. I zanim w sądzie sie cokolwiek odbyło już w internecie ogłosił że mnie skazano. Teraz szczytuje ze skazał Pana Ministra Zdrojewskiego pierwszy raz na tysia grzywny , drugi raz na dwa tysie. Szczegóły na jego stronie na fejsie na muzeum eksploracji (zresztą ze skaradzionym logo i tego pseudomuzeum jak i fundacji).Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 7 Maj 2014 Share Napisano 7 Maj 2014 dobra pogadali wszyscy w okolicach tematu i wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 7 Maj 2014 Share Napisano 7 Maj 2014 Oficjalnie informuje że forum Odkrywcy nie jest miejscem na tego typu dyskusje i wywody. Zgodnie z regulaminem Na Forum obowiązują zasady wzajemnego szacunku i dobrego wychowania."Świadomego wywoływania obraźliwych osobistych dyskusji oraz umieszczania wypowiedzi jawnie obrażających innych członków Forum."amieszczania wypowiedzi/materiałów powszechnie uważanych za wulgarne lub obraźliwe, antysemickich, rasistowsich i jednoznacznie obrażających uczucia religijne."Od wyjaśniania sporów są inne instytucje. W związku z tym blokuje wątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.