matt15 Napisano 23 Kwiecień 2014 Autor Napisano 23 Kwiecień 2014 Witam,Gdzie najlepiej kupić Garretta Pro-Pinpointera,aby nie natrafić na chińską podróbkę?
sniper_bob Napisano 23 Kwiecień 2014 Napisano 23 Kwiecień 2014 np. na popularnym portalu aukcyjnym...tylko uważaj na super okazje i dobrze przeglądaj ogłoszenie...
MFor Napisano 24 Kwiecień 2014 Napisano 24 Kwiecień 2014 W sierpniu zeszłego roku także zdecydowałem się na tytułowego Garretta (oryg. naturalnie). Jako, że chol... droga ta mała zabawka, wysłałem do kilku firm z allegro zapytania ofertowe, tylko 1 człowiek był skłonny do negocjacji ceny i od niego kupiłem taniej zestaw (Pro-Pointer + kabura + torba). Nick na alle: wykrywacze Dogadałem się z Darkiem W. i odebrałem osobiście w Warszawie (akurat tymczasowo tam jeździłem).
matt15 Napisano 24 Kwiecień 2014 Autor Napisano 24 Kwiecień 2014 Dzięki,zdecydowałem się na tego allegrowicza :)
matt15 Napisano 30 Kwiecień 2014 Autor Napisano 30 Kwiecień 2014 Witam,Mam pytanie,jak rozpoznać chińską podróbkę.Wolę się upewnić.Czy to prawda że w chińskiej podróbce po przyłożeniu przedmiotu do sondy to przestanie pipczeć?Czy są jeszcze jakieś metody?
matt15 Napisano 30 Kwiecień 2014 Autor Napisano 30 Kwiecień 2014 Jeszcze słyszałem,że w oryginalnym pinpointerze przy włączaniu słychać dwa sygnały dźwiękowe,a w podróbce jeden.
pitermaster Napisano 30 Kwiecień 2014 Napisano 30 Kwiecień 2014 Tu masz filmik z podróbką i kolo dokładnie opisuje wszystkie różnice,a pare ich jest,ja tymi wskazówkami sugerowałem się kupując swego krecika.http://www.youtube.com/watch?v=R0tBb4OWJmQ
matt15 Napisano 4 Maj 2014 Autor Napisano 4 Maj 2014 Wielkie dzięki,już wszystko jasne :).Mam jeszcze pytanie odnośnie naładowania baterii,bo nie za bardzo rozumiem wyjaśnienia w instrukcji.Kiedy należy wymienić baterie?
xen Napisano 4 Maj 2014 Napisano 4 Maj 2014 Baterię należy wymienić, kiedy wykrywacz zaczyna już mocno świrować - on sam da Ci sygnał JESTEM ROZŁADOWANY" dźwiękiem.
xen Napisano 4 Maj 2014 Napisano 4 Maj 2014 Nie ma problemu.Pisanie sensownych postów, związanych z tematem, i bez bajkopisarstwa to sama przyjemność.Gdybyś miał pytania odnośnie pracy w/w urządzenia to śmiało na pw.Pozdro
Moniqa Napisano 7 Maj 2014 Napisano 7 Maj 2014 Kolejny wysyp podróbek jeszcze tańszych , na meila sprzedawca nawet bez ogródek odpisuje że to chińszczyzna:http://allegro.pl/wykrywacz-metali-garrett-pro-propointer-z-latarka-i4217555039.html
alex_2013 Napisano 2 Wrzesień 2014 Napisano 2 Wrzesień 2014 ostatnio w terenie na nowej baterii po wykryciu przedmiotu i zasygnalizowaniu dzwiekiem podniosłem pinpointer w powietrze i piszczal dalej dopoki nie stuknąłem nim o ziemie. I tak kilkukrotnie. Od czego sie to bierze?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.