majzters Napisano 19 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2014 Witam.Proszę wszelkie info na temat tej klamerki. Znalazca tego przedmiotu upiera się przy teorii iż jest to klamra wojskowa i bardzo stara. Ja obstawiam klamrę kostiumową najpóźniej XIX wiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majzters Napisano 19 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2014 I tył.Z góry dziękuję za pomoc.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 19 Kwiecień 2014 Share Napisano 19 Kwiecień 2014 Ja też bym powiedział kostiumowa i stylizowana na maskę afrykańską. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
majzters
Witam.
Proszę wszelkie info na temat tej klamerki. Znalazca tego przedmiotu upiera się przy teorii iż jest to klamra wojskowa i bardzo stara. Ja obstawiam klamrę kostiumową najpóźniej XIX wiek.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.