Skocz do zawartości

dzisiejsze łowy

okon1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
DO Romel 79
Piszesz że któś nie zainteresowany tu wejdzie i Bóg wie co pomyśli a byłes ty na forach z innych krajów bo przeglądając je i co tam pokazują to nasz dziwny kochany kraj był by rajem dla poszukiwaczy bo u nas tego mało .
Pozdr
Napisano
Jancenty
Jak bym był z komendy to byś już miał u drzwi załoge dzi.
Ewentualnie to ja moge być jak dobrze pujdzie z komendy PSP.
A jestem nie zalogowany aż wstyd to pzyznać z lenistwa , co chwile kompa przeinstalowuje a nie mam głowy do haseł jak się już zaloguje to jestem jako RASTCOM możesz sprawdzić posty byłem juz
Napisano
Jancenty poświęciłem sie i sięgnołem po swój czerwony notesik ale póki co to nie moja ekipa wali do drzwi my dopiero dochodzimy ;-)
Napisano
Zabrałem głos w tej sprawie tylko dlatego,że ostatnio wpadł pod Lublinem facet, który sprzedawał jakieś zardzewiałki na allegro.Jednym słowem okazało się ,że policja też umie posługiwać się komputerem.Facet miał nalot i nawet jak by nic nie miał to i tak ma przerąbane.Zadzwoniłem wczoraj do komendy w Lublinie i porozmawiałem sobie z szefem laboratorium kryminalistycznego podinsp. Jackiem Kosackim.Wielce pouczająca rozmowa.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie