Gość Napisano 25 Marzec 2004 Napisano 25 Marzec 2004 DO Romel 79Piszesz że któś nie zainteresowany tu wejdzie i Bóg wie co pomyśli a byłes ty na forach z innych krajów bo przeglądając je i co tam pokazują to nasz dziwny kochany kraj był by rajem dla poszukiwaczy bo u nas tego mało .Pozdr
jacenty2004 Napisano 26 Marzec 2004 Napisano 26 Marzec 2004 A drogi Rastkom to z której komendy jeśli można wiedzieć?Taki dociekliwy i w temacie,a nie zalogowany - Tajnos agentos czy tylko malutki podpuszczacz?
Gość Napisano 26 Marzec 2004 Napisano 26 Marzec 2004 JancentyJak bym był z komendy to byś już miał u drzwi załoge dzi.Ewentualnie to ja moge być jak dobrze pujdzie z komendy PSP.A jestem nie zalogowany aż wstyd to pzyznać z lenistwa , co chwile kompa przeinstalowuje a nie mam głowy do haseł jak się już zaloguje to jestem jako RASTCOM możesz sprawdzić posty byłem juz
jacenty2004 Napisano 26 Marzec 2004 Napisano 26 Marzec 2004 No to witaj ewentualny strażaku....dokończę za chwilę bo ktoś wali do mych drzwi. J
RASTCOM Napisano 26 Marzec 2004 Napisano 26 Marzec 2004 Jancenty poświęciłem sie i sięgnołem po swój czerwony notesik ale póki co to nie moja ekipa wali do drzwi my dopiero dochodzimy ;-)
jacenty2004 Napisano 26 Marzec 2004 Napisano 26 Marzec 2004 No to się będę szykował. Co będziecie pili i co ma być na popitkę?
RASTCOM Napisano 26 Marzec 2004 Napisano 26 Marzec 2004 oj może ci braknąć trunków ale chyba to nie miejsce ani pora na takie sprawy jeszcze nas Bocian wyciepie
jacenty2004 Napisano 26 Marzec 2004 Napisano 26 Marzec 2004 Zabrałem głos w tej sprawie tylko dlatego,że ostatnio wpadł pod Lublinem facet, który sprzedawał jakieś zardzewiałki na allegro.Jednym słowem okazało się ,że policja też umie posługiwać się komputerem.Facet miał nalot i nawet jak by nic nie miał to i tak ma przerąbane.Zadzwoniłem wczoraj do komendy w Lublinie i porozmawiałem sobie z szefem laboratorium kryminalistycznego podinsp. Jackiem Kosackim.Wielce pouczająca rozmowa.
watorresbo Napisano 26 Marzec 2004 Napisano 26 Marzec 2004 Jacenty2004 mógłbyś zdradzić rąbek dotyczącej rozmowy?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.