moruskot Napisano 7 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2014 Wpadła mi taka monetka.Czy jest ktoś w stanie mi pomóc,bo nie mam pojęcia co to jest.Z góry dziekuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruskot Napisano 7 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2014 rewerssrebro na pewno średnica 17 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sigis3 Napisano 8 Kwiecień 2014 Share Napisano 8 Kwiecień 2014 Dreier Regensburg (Ratyzbona), moneta miejska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruskot Napisano 8 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2014 A gdzie można znaleźć info. na temat tej monetki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sigis3 Napisano 8 Kwiecień 2014 Share Napisano 8 Kwiecień 2014 http://lmgtfy.com/?q=Dreier+Regensburg+1588&l=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.