michaelos Napisano 29 Marzec 2014 Autor Napisano 29 Marzec 2014 Witam dziś podczas spaceru natknąłem się na dwa szpadle i ucho od kociołka. Wszystko znalezione w ziemiankach które w 1944r. zajmowali Polacy. Na chwilę obecną wrzucam tylko przód pierwszego, resztę zdjęć dodam w miarę możliwości. Pozdrawiam.
michaelos Napisano 29 Marzec 2014 Autor Napisano 29 Marzec 2014 Witam dziś podczas spaceru natknąłem się na dwa szpadle i ucho od kociołka. Wszystko znalezione w ziemiankach które w 1944r. zajmowali Polacy. Na chwilę obecną wrzucam tylko przód pierwszego, resztę zdjęć dodam w miarę możliwości. Pozdrawiam.
michaelos Napisano 29 Marzec 2014 Autor Napisano 29 Marzec 2014 Foto 3 ten wygląda mi bardziej na powojenny
michaelos Napisano 29 Marzec 2014 Autor Napisano 29 Marzec 2014 Dzięki!:) Jeszcze z takim kształtem ucha" się nie spotkałem. A co ze szpadlami, współczesne?
Pytanie
michaelos
Witam dziś podczas spaceru natknąłem się na dwa szpadle i ucho od kociołka. Wszystko znalezione w ziemiankach które w 1944r. zajmowali Polacy. Na chwilę obecną wrzucam tylko przód pierwszego, resztę zdjęć dodam w miarę możliwości. Pozdrawiam.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.