kryniu82 Napisano 28 Marzec 2014 Autor Share Napisano 28 Marzec 2014 Witam,proszę o pomoc w identyfikacji tego nieśmiertelinika,co oznacza literka L i kolejne cyfry.Pozdrawiam Kryniu82 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryniu82 Napisano 28 Marzec 2014 Autor Share Napisano 28 Marzec 2014 Zapomniałem zdjęcia :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 29 Marzec 2014 Share Napisano 29 Marzec 2014 To blaszka z numerem poczty polowej 222 Pułku łączności Luftwaffe (Luftnachrichten Regiment 222) jednostka Lw. stąd L jako prefiks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryniu82 Napisano 30 Marzec 2014 Autor Share Napisano 30 Marzec 2014 Dzięki serdeczne za info ale mam pytanie czy posiadasz jakiś link z tymi informacjami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryniu82 Napisano 30 Marzec 2014 Autor Share Napisano 30 Marzec 2014 ABCD mam jeszcze pytanie,czy jesteś w stanie określicz cyfry co one oznaczają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.