swinemunde Napisano 24 Marzec 2014 Autor Napisano 24 Marzec 2014 wykonany z mosiądzu,jeśli dobrze odczytałem napisy: Jefrie Fischer Krieger-Berlin Pritter 1877. Czy Koledzy wiedzą co to za rodzaj odznaczenia i w jakich okolicznościach był nadawany?
swinemunde Napisano 24 Marzec 2014 Autor Napisano 24 Marzec 2014 wykonany z mosiądzu,jeśli dobrze odczytałem napisy: Jefrie Fischer Krieger-Berlin Pritter 1877. Czy Koledzy wiedzą co to za rodzaj odznaczenia i w jakich okolicznościach był nadawany?
chrapek Napisano 24 Marzec 2014 Napisano 24 Marzec 2014 trochę podobny do mojego http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=727078#1654420nie jestem pewien trzeciego wyrazu, ale tam zamiast berlin jest napisane właśnie verein. pozdrawiam
Pytanie
swinemunde
wykonany z mosiądzu,jeśli dobrze odczytałem napisy: Jefrie Fischer Krieger-Berlin Pritter 1877. Czy Koledzy wiedzą co to za rodzaj odznaczenia i w jakich okolicznościach był nadawany?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.