knup Napisano 6 Kwiecień 2014 Autor Napisano 6 Kwiecień 2014 cdogólnie prezentuje się lepiej w realu niż na zdjęciach
Hebda Napisano 24 Kwiecień 2014 Napisano 24 Kwiecień 2014 Jedyna moja bo nie zbieram ale Cioci ze strychu wypadła więc przygarnąłem razem z innymi skarbami:)
Hebda Napisano 24 Kwiecień 2014 Napisano 24 Kwiecień 2014 Nie wiem od czego,w dodatku bez denka i pokrywki,zapewne służyła jako rynna albo rura kozy choć nie widać po niej tego a po *szczawiu byłaby zapewne ładna(*albo fosolu bo mnie Vis zje..)
knup Napisano 25 Kwiecień 2014 Autor Napisano 25 Kwiecień 2014 jak wysokość 47 cm to będzie od tego, czyli nb. w. 40 - świeżynka w kolekcji:)
knup Napisano 25 Kwiecień 2014 Autor Napisano 25 Kwiecień 2014 z drugiej strony również...na wieczku zachowały się napisy, choć odrobinę w gorszym stanie.... w środku nówka sztuka, choć karteczki brak... zdjęć niestety więcej już brak...zachęcam wszystkich odwiedzających ten wątek do prezentacji swoich zbiorów, bo temat wydaje się w miarę ciekawy...
knup Napisano 2 Czerwiec 2014 Autor Napisano 2 Czerwiec 2014 następne.... żółta nowa, druga niezbyt...obie z karteczkami...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.