piotrek vickers Napisano 10 Marzec 2014 Autor Share Napisano 10 Marzec 2014 Od miejscowych ludzi dowiedziałem się gdzie niemcy wysadzili transport z wyposażeniem. Na miejscu wykrywacz cały czas piszczał. Znalazłem :resztki skrzynki mgDenko skrzynki na magazynki od flak 38magazynek flak 38łuski stalowe flak 38wysadzone łuski od mauseraresztki mosiężnych łusek flak 38. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek vickers Napisano 10 Marzec 2014 Autor Share Napisano 10 Marzec 2014 podajnik magazynka od flak 38 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek vickers Napisano 10 Marzec 2014 Autor Share Napisano 10 Marzec 2014 Zniszczony magazynek flak 38 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek vickers Napisano 10 Marzec 2014 Autor Share Napisano 10 Marzec 2014 Wieczko skrzynki na magazynki do flaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek vickers Napisano 10 Marzec 2014 Autor Share Napisano 10 Marzec 2014 Skorodowane łuski. Na 100 wykopanych tylko 6 nadawało się do dalszej konserwacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rutra64 Napisano 10 Marzec 2014 Share Napisano 10 Marzec 2014 Być moze twoje znaleziska na kolana nie rzucają lecz chyba o to w naszych poszukiwaniach chodzi ; jest trop, idziemy dalej , sprawdzamy... a efekty ? No cóż, bywa róznie... Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 10 Marzec 2014 Share Napisano 10 Marzec 2014 Ładne miejsce na tzw. odzysk - metale wszelkie w cenie na skupach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rutra64 Napisano 10 Marzec 2014 Share Napisano 10 Marzec 2014 Piotrek napisał - ...z wyposażeniem . Gdyby chodziło o amo - szczerze bym odradzał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek vickers Napisano 11 Marzec 2014 Autor Share Napisano 11 Marzec 2014 Były też 2 łuski od 105. Większość z wykopanych przedmiotów trafiła na złom. Nie chodziło mi o to żeby się chwalić stanami wykopalisk ale o emocje przy poszukiwaniach. jest to moje pierwsze większe trafienie. Wykrywacz mam od roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek vickers Napisano 11 Marzec 2014 Autor Share Napisano 11 Marzec 2014 A kolorki zbieram na wymianę w skupie, często własciciel coś dla mnie odkłada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek vickers Napisano 9 Maj 2014 Autor Share Napisano 9 Maj 2014 3 kg łusek od mausera plus zgnieciona łuska flak 2 cm. Wszystkie porozrywane wybuchem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.