gizol Napisano 1 Marzec 2014 Autor Share Napisano 1 Marzec 2014 Witam. Poszukuje kompana na wspólne wykopki w okolicach Hamburga. Znajdzie się ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samgnus Napisano 9 Marzec 2014 Share Napisano 9 Marzec 2014 Witam...Muszę trochę dojechać...Ale mamy tak ze 150 km i możemy kopać razem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz33 Napisano 19 Marzec 2014 Share Napisano 19 Marzec 2014 witam jaki rejon HH ja latam quickborn i okolice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scyzor76 Napisano 24 Marzec 2014 Share Napisano 24 Marzec 2014 A można tam na legalu kopac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizol Napisano 25 Marzec 2014 Autor Share Napisano 25 Marzec 2014 ja sobie wszedzie smigam, teraz mam zamiar cos w okolice Lubeck pojechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizol Napisano 25 Marzec 2014 Autor Share Napisano 25 Marzec 2014 ogolenie to jestem z okolic Osdorfu i tez jest tu pare fajnych miejsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stizek Napisano 8 Kwiecień 2015 Share Napisano 8 Kwiecień 2015 za jakies 2mce będe w hamburgu po osiedleniu sie chętnie polatam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.