Skocz do zawartości

Zgloszenie do WKZ

GTR34

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam mam nadzieje ze dobrze umiescilem watek.

Czy ktos zglaszal juz znajdki do WKZ w Warszawie jesli tak jak to sie odbylo? Czy byly jakies nieprzyjemnosci?
Napisano
Czy to będzie w Warszawie czy gdzie indziej , jeżeli szukałeś bez zezwolenia za pomocą wykrywacza i tp. i przyniesiesz znajdki, przyznając się jak znalazłeś to wiadomo że będziesz miał nieprzyjemności. A jeżeli powiesz że spacerowałeś lub kopałeś w ogródku , polu i znalazłeś (całkiem przypadkiem nie poszukując) to wszystko ok, jeszcze nagrodę może dostaniesz. Mój kolega tak zrobił, słowa WKZ ,,mam nadzieje że nie znalazłeś tego za pomocą wykrywacza metalu,,. Ja to kolego zmieniłem sklep monopolowy , bo w tym dawnym chyba jakieś podróbki były.
Napisano
A jeszcze dodam, najlepiej poczekaj z tym do lepszych czasów , WKZ naprawdę mają cienkie fundusze zwłaszcza w tym roku. Nie stawiaj ich w kłopotliwej sytuacji ,nawet jak to oddasz bez nagrody to i tak pójdzie kasa na wiele innych spraw związanych z twoimi znajdkami. (znów się zagalopowałem , ten sklep też podejrzany), pozdrawiam.
Napisano
nie gadaj KOP bzdur i nie strasz człowieka ,taką postawą sam z siebie robisz przestępcę ,jak ktoś się boi a nie ma czego ,to najprostsza opcja przekazać anonimowo masz pocztę spakuj wyślij opisz zapomnij i śpij spokojnie .Taki przykład co ci da trzymanie czegoś z kultury np przeworskiej w szufladzie na jakie lepsze czasy ma czekać ,aż stanowisko rozszabrują tacy mądrale jak co niektórzy błyszczący tutaj ,nigdy nic sie nie zmieni z taką mentalnością ....
Napisano
Wiec tak tam gdzie znalazlem fibule bo onia chodzi znalazlem tez kosci mozliwe ze ludzkie na pewno moge stwierdzic ze sa stare bo sa czarne miejsce to pole uprawne wiec obrabiane nie od roku a od kilku w odleglosci ok. 3-5km w XXw odkryto cmentarz cialopalny z I-IIIw n.e.
Ja osobiscie nie chcial bym miec zadnych nieprzyjemnosci jak chyba kazdy rozwaze ten anonim ale juz na samej kopercie jest kod pocztowy i miejscowosc.Szkoda ze prawo jest jakie jest:(
Pozdrawiam i dziekuje za zainteresowanie
Napisano
Jak anonimowo? Przecież właśnie pisząc na Forum,przestał być anonimiowy.
Panowie.
Człowieku zgłoś stanowisko.Jeśli nim jest?

Jeśli człowiek Grzebie w ziemi" To zazwyczaj z czystej ciekawości.A nie z chęci wzbogacenia się.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie