vojtaz2 Posted February 28, 2014 Author Posted February 28, 2014 Witam, czy to może być nakładka do kolby jakiegoś myśliwskiego sztucera ? czy może to coś samochodowego, pod zieloną farbą widoczne niklowanie coś świadczyłoby o wcześniejszym użytku cywilnym
bird_dog Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Bardzo podobne kły miała Skoda Octavia :-)pzdr
vojtaz2 Posted February 28, 2014 Author Posted February 28, 2014 Witam, czy to może być nakładka do kolby jakiegoś myśliwskiego sztucera ? czy może to coś samochodowego, pod zieloną farbą widoczne niklowanie coś świadczyłoby o wcześniejszym użytku cywilnym
vojtaz2 Posted February 28, 2014 Author Posted February 28, 2014 hmm otwór na mocowanie trochę myli mój pomysł z kolbą, ale może za mało wiem i widziałem :)
Luftlander Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Tak zwany kieł" od zderzaka samochodowego.
Question
vojtaz2
Witam, czy to może być nakładka do kolby jakiegoś myśliwskiego sztucera ? czy może to coś samochodowego, pod zieloną farbą widoczne niklowanie coś świadczyłoby o wcześniejszym użytku cywilnym
6 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.