vojtaz2 Napisano 28 Luty 2014 Autor Napisano 28 Luty 2014 Witam, znalezione wiaderko było w okopie wraz z różnymi rzeczami, wiaderko jest nie typowe, ma uchwyt ściągany, wymiary zbliżone to wiaderek z materiału, zapomniałem jak się dokładnie zwały. Proszę o identyfikacje
vojtaz2 Napisano 4 Marzec 2014 Autor Napisano 4 Marzec 2014 Nikt z kolegów nie spotkał się z takim wiaderkiem? może to jakieś ruskie jest :)
Kriczer Napisano 4 Marzec 2014 Napisano 4 Marzec 2014 albo wiadro bo wiadro normalne wiadro albo coś z RADem związane bo ostanio wyciągnąłem identyczny ten uchwyt do noszenia jeszcze z resztkami czerwonej farby właśnie na radowskim terenie
vojtaz2 Napisano 28 Luty 2014 Autor Napisano 28 Luty 2014 Witam, znalezione wiaderko było w okopie wraz z różnymi rzeczami, wiaderko jest nie typowe, ma uchwyt ściągany, wymiary zbliżone to wiaderek z materiału, zapomniałem jak się dokładnie zwały. Proszę o identyfikacje
yoony Napisano 28 Luty 2014 Napisano 28 Luty 2014 jest może coś wybite na dnie sygnatura duże litery?
Pytanie
vojtaz2
Witam, znalezione wiaderko było w okopie wraz z różnymi rzeczami, wiaderko jest nie typowe, ma uchwyt ściągany, wymiary zbliżone to wiaderek z materiału, zapomniałem jak się dokładnie zwały. Proszę o identyfikacje
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.