Whysky Napisano 18 Luty 2014 Autor Napisano 18 Luty 2014 Znalazłem wg. mnie ciekawy destrukt 2 i 5 groszówki na jednej monecie. Z reszta nie ważne. Poszedłem do zaprzyjaźnionego sklepu numizmatycznego żeby orientacyjnie wycenić znalezisko.Sprzedawca zaproponował jakąś kwotę, a ja powiedziałem że zobaczę jakie będzie zainteresowanie na allegro. I tu moje zdziwienie bo facet mówi żeby absolutnie nie wystawiać bo jest jakaś akcja i policja przesłuchuje wszystkich którzy wystawiają współczesne monety. Gość oszalał czy faktycznie coś jest nie halo?
Weles Napisano 19 Luty 2014 Napisano 19 Luty 2014 Ty tak na poważnie?Dla swojego bezpieczeństwa zadzwoń na policję,zapytaj kiedy skończą akcję na all... i wtedy bezstresowo wystawiaj destrukta..
Whysky Napisano 19 Luty 2014 Autor Napisano 19 Luty 2014 Facet mówił z takim przejęciem że trudno nie uwierzyć. Też mi się wydało to jakimś kosmosem więc pytam czy ktoś potwierdzi taką informację.
OpryskStonki Napisano 19 Luty 2014 Napisano 19 Luty 2014 Jeśli zaproponował jakąś kwotę, to znaczy że chciałby kupić. Nie chciałby żeby kupił ją ktoś inny na allegro. Pewnie stąd ta bajka.
gumer Napisano 23 Luty 2014 Napisano 23 Luty 2014 Wpisz w goolach afera groszowa". Pewnie mu o to chodziło.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.