Hebda Napisano 16 Luty 2014 Autor Napisano 16 Luty 2014 Że Wrześniowe to luźne skojarzenie..Siedziało głęboko,metr obok wylazł orzełek i 4 klamry od pasów szeregowychGdzieś widziałem podobne/identyczne ale nie mogę sobie przypomnieć.Proszę o pomoc w identyfikacji czy to faktycznie jakieś nosidło,część z wozu/taborów/pojazdu?Pzdr
Hebda Napisano 17 Luty 2014 Autor Napisano 17 Luty 2014 Znalazłem takie ładne zdjęcie w sieci.Widać dokładnie identyczną.Możliwe że klamry które wyszły metr obok nie od pasa wp ale od uprzęży były.
R51 Napisano 22 Luty 2014 Napisano 22 Luty 2014 Ja mam coś takiego z ewidentnie wrześniowej dziury...
Hebda Napisano 16 Luty 2014 Autor Napisano 16 Luty 2014 Że Wrześniowe to luźne skojarzenie..Siedziało głęboko,metr obok wylazł orzełek i 4 klamry od pasów szeregowychGdzieś widziałem podobne/identyczne ale nie mogę sobie przypomnieć.Proszę o pomoc w identyfikacji czy to faktycznie jakieś nosidło,część z wozu/taborów/pojazdu?Pzdr
Hebda Napisano 16 Luty 2014 Autor Napisano 16 Luty 2014 Ostatnie foto.Widać resztki drewna.Mam nadzieję że ramka fajek wystarczy do wymiarów.
Pytanie
Hebda
Siedziało głęboko,metr obok wylazł orzełek i 4 klamry od pasów szeregowych
Gdzieś widziałem podobne/identyczne ale nie mogę sobie przypomnieć.
Proszę o pomoc w identyfikacji czy to faktycznie jakieś nosidło,część z wozu/taborów/pojazdu?
Pzdr
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.