cezar81 Napisano 14 Luty 2014 Autor Napisano 14 Luty 2014 Przeglądając aukcję ale.. znalazłem coś co kiedyś sam znalazłem ale nie wiem do dziś co to jest,na zdjęciu z lewej strony
cezar81 Napisano 14 Luty 2014 Autor Napisano 14 Luty 2014 Prawie identyczny ktoś kiedyś sugerował że to może być jakiś wycior
Senemedar Napisano 18 Marzec 2015 Napisano 18 Marzec 2015 Po prawie 2 latach dalej nie wiadomo co to za przedmiot i jakie miał zastosowanie. Ten sprzedający tez nie wie, może ktoś z was wykopał coś takiego lub wie co to dokładnie jest. Link do aukcji którą sprzedający wystawia od ponad roku znalazłem w wątku Allegro greatest hits vol.37" i była tam cena 199zł :) Obecna cena to 39,99zł Opis aukcji..PRZEDMIOTEM SPRZEDAŻY JEST WIDOCZNY NA ZDJĘCIACH ZESTAWWYKOPKI - STARA AMUNICJA + ......... - OKAZJA *OKAZJA !!!!!!!!!!!STAN - JAK NA FOTO - NIE CZYSZCZONECzym jest ta .....okazja też do dziś nie bardzo wiadomo, tym przedmiotem? :) Przyznam że bardzo interesuje mnie ten przedmiot proszę o pomoc w jego id.
Pytanie
cezar81
Przeglądając aukcję ale.. znalazłem coś co kiedyś sam znalazłem ale nie wiem do dziś co to jest,na zdjęciu z lewej strony
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.