fella Napisano 12 Luty 2014 Autor Napisano 12 Luty 2014 Proszę Kolegów o informacje ,jaka to formacja ? ,dodam ,że nie jest rozmiarów takich które występowały w regularnej armii,jest mniejsza ,nie mogę podać wymiarów ,jeśli będą potrzebne podam jutro,dzięki.
fella Napisano 12 Luty 2014 Autor Napisano 12 Luty 2014 Proszę Kolegów o informacje ,jaka to formacja ? ,dodam ,że nie jest rozmiarów takich które występowały w regularnej armii,jest mniejsza ,nie mogę podać wymiarów ,jeśli będą potrzebne podam jutro,dzięki.
fella Napisano 12 Luty 2014 Autor Napisano 12 Luty 2014 zdj.2,tył ,po lewej stronie są liter w kółku R,Z,litera M pod nimi albo R,2 i M pod nimi,dziękuję za uwagę i proszę o informacje.
R51 Napisano 12 Luty 2014 Napisano 12 Luty 2014 To formacja Podwodnych Balonów założona pod koniec 1944 roku przez SS Paranormal Division...Znak policji położony zapewne na klamrze Jungvolku (albo raczej jej replice), wszystko misternie odlane.
Pytanie
fella
Proszę Kolegów o informacje ,jaka to formacja ? ,dodam ,że nie jest rozmiarów takich które występowały w regularnej armii,jest mniejsza ,nie mogę podać wymiarów ,jeśli będą potrzebne podam jutro,dzięki.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.