Skocz do zawartości

Nokta RS - pointer

SirRaf

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam kolegów,chciał bym zakupić pointer, zastanawiam sie nad Noktą, czy ktoś z grona kolegów posiada to cudo i może sie podzielić opiną na temat jego działania, funkcjonalności? Interesuje mnie też możliwość podkręcenia zasięgu jak w krecie Garretta, da rade to zrobić?
Napisano
nie mogę uwierzyć że tylu nas tutaj i nikt nie widział nie użył i nie ma nic do powiedzenia. Obudźcie się.
Napisano
Witam!

Ja go używam od początku wprowadzenia na rynek, kilku moich kolegów i klienci

Ma świetny zasięg i jest wygodny. Nie było z nim problemów. Jak działa możesz zobaczyć na filmie:

https://www.youtube.com/watch?v=zzHkD6pOGF0

(na video jest vol. 1 z mniej wygodnym włącznikiem, reszta bez zmian)

Co do podkręcania zasięgu - uważam że ten pointer nie potrzebuje takich modyfikacji
Napisano
Również zamierzam sprawić sobie taką zabawkę ale nie wiem na którą się zdecydować.Z tego filmu wynika że nokta jest nawet głębsza od czoła niż garrett

https://www.youtube.com/watch?v=PTvXgiTOc7s

Cena podobna a jak z awaryjnością trwałością i faktycznym zasięgiem czy osoby użytkujące garretta po kontakcie z noktą wolały by mieć jednak nokte czy zostały by przy kanareczku.
Napisano
chyba poczekam jednak i zobaczę testy pointera TRX od białych dziś premiera w stanach od 20 w sprzedaży, z opisu wychodzi ze zostawia konkurencje z tyłu.
Napisano
Saku a powiedz mi jak spisuje sie ten włącznik w nokcie nie wygląda za solidnie niestety, co jak dostanie sie tam bloto lub ziemia??
Napisano
Na video miałem coś w rodzaju prototypu, przycisk był przesuwany i był problem z ziemią. W sprzedaży dostępne są RS Pinpointery z przyciskiem, gdzie ziemia się nie dostaje
Napisano
no właśnie na wszystkich filmach były te przesuwane, co mnie troche straszyło, jeśli mówisz że juz to jest zmienione to chyba się skusze:) bo poczytałem sporo i dobre opinie są o tym produkcie:) PS pasowałoby dla przyszłych pokoleń pokazać zdjęcia tej zmienionej konstrukcji i napisać o zmianie co do wersji testowej.
Napisano
Uzywam Nokty od okolo roku. Bardzo dobry pinpointer, zasieg wiekszy niz Garret. Nic nie trzeba podkrecac.
Pierwsze wersje byly z przesuwanym przelacznikiem, ktory szybko sie blokowal. Producent szybko to skorygowal i teraz jest to normalny przycisk.
Jesli szukasz z Deusem to ten pinpointer raczej sie nie nadaje, dziala na podobnych frekwencjach i jest mocno zaklocany przez wykrywacz.
Pozdrawiam
Napisano
dostałem dziś już testowałem :) naprawdę bomba :) grosz jagielloński wpadł w 30 sekund :) tak bym się męczył.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie