SirRaf Napisano 10 Luty 2014 Autor Napisano 10 Luty 2014 Witam kolegów,chciał bym zakupić pointer, zastanawiam sie nad Noktą, czy ktoś z grona kolegów posiada to cudo i może sie podzielić opiną na temat jego działania, funkcjonalności? Interesuje mnie też możliwość podkręcenia zasięgu jak w krecie Garretta, da rade to zrobić?
SirRaf Napisano 12 Luty 2014 Autor Napisano 12 Luty 2014 nie mogę uwierzyć że tylu nas tutaj i nikt nie widział nie użył i nie ma nic do powiedzenia. Obudźcie się.
saku39 Napisano 12 Luty 2014 Napisano 12 Luty 2014 Witam!Ja go używam od początku wprowadzenia na rynek, kilku moich kolegów i klienciMa świetny zasięg i jest wygodny. Nie było z nim problemów. Jak działa możesz zobaczyć na filmie:https://www.youtube.com/watch?v=zzHkD6pOGF0(na video jest vol. 1 z mniej wygodnym włącznikiem, reszta bez zmian)Co do podkręcania zasięgu - uważam że ten pointer nie potrzebuje takich modyfikacji
cezar81 Napisano 12 Luty 2014 Napisano 12 Luty 2014 Również zamierzam sprawić sobie taką zabawkę ale nie wiem na którą się zdecydować.Z tego filmu wynika że nokta jest nawet głębsza od czoła niż garretthttps://www.youtube.com/watch?v=PTvXgiTOc7sCena podobna a jak z awaryjnością trwałością i faktycznym zasięgiem czy osoby użytkujące garretta po kontakcie z noktą wolały by mieć jednak nokte czy zostały by przy kanareczku.
SirRaf Napisano 14 Luty 2014 Autor Napisano 14 Luty 2014 chyba poczekam jednak i zobaczę testy pointera TRX od białych dziś premiera w stanach od 20 w sprzedaży, z opisu wychodzi ze zostawia konkurencje z tyłu.
SirRaf Napisano 17 Luty 2014 Autor Napisano 17 Luty 2014 Saku a powiedz mi jak spisuje sie ten włącznik w nokcie nie wygląda za solidnie niestety, co jak dostanie sie tam bloto lub ziemia??
saku39 Napisano 17 Luty 2014 Napisano 17 Luty 2014 Na video miałem coś w rodzaju prototypu, przycisk był przesuwany i był problem z ziemią. W sprzedaży dostępne są RS Pinpointery z przyciskiem, gdzie ziemia się nie dostaje
SirRaf Napisano 17 Luty 2014 Autor Napisano 17 Luty 2014 no właśnie na wszystkich filmach były te przesuwane, co mnie troche straszyło, jeśli mówisz że juz to jest zmienione to chyba się skusze:) bo poczytałem sporo i dobre opinie są o tym produkcie:) PS pasowałoby dla przyszłych pokoleń pokazać zdjęcia tej zmienionej konstrukcji i napisać o zmianie co do wersji testowej.
SirRaf Napisano 17 Luty 2014 Autor Napisano 17 Luty 2014 mógł byś pokazać ten przełącznik i wersję klipsa do pasa jaka jest teraz bo spotyka się 2 różne.
saku39 Napisano 17 Luty 2014 Napisano 17 Luty 2014 Przepraszam za kiepskie światło, nie jestem w biurze.Tak wyglada zestaw wraz z kaburą
SirRaf Napisano 17 Luty 2014 Autor Napisano 17 Luty 2014 bosko dzięki :) o to chodziło :) zamawiam na tygodniu. dasz dół :)
rob66 Napisano 20 Luty 2014 Napisano 20 Luty 2014 Uzywam Nokty od okolo roku. Bardzo dobry pinpointer, zasieg wiekszy niz Garret. Nic nie trzeba podkrecac.Pierwsze wersje byly z przesuwanym przelacznikiem, ktory szybko sie blokowal. Producent szybko to skorygowal i teraz jest to normalny przycisk. Jesli szukasz z Deusem to ten pinpointer raczej sie nie nadaje, dziala na podobnych frekwencjach i jest mocno zaklocany przez wykrywacz.Pozdrawiam
SirRaf Napisano 21 Luty 2014 Autor Napisano 21 Luty 2014 działam na Rutusie wiec mam nadzieje że bedzie ok :)
Sovereign Napisano 22 Luty 2014 Napisano 22 Luty 2014 a jest może jakaś strona www . żeby oglądnąć Nokta RS - pointer.
SirRaf Napisano 23 Luty 2014 Autor Napisano 23 Luty 2014 szukaj w gogle mocny sygnał" rozumiem Saku że ty je dystrybuujesz tam??
SirRaf Napisano 28 Luty 2014 Autor Napisano 28 Luty 2014 dostałem dziś już testowałem :) naprawdę bomba :) grosz jagielloński wpadł w 30 sekund :) tak bym się męczył.
P.D81 Napisano 6 Marzec 2014 Napisano 6 Marzec 2014 Koledzy a jaka jest cena tego pinpointera i gdzie mozna go kupić? Na all...nie ma...
220V Napisano 7 Marzec 2014 Napisano 7 Marzec 2014 no przecież 2 odpowiedzi wyżej masz napisane jak w sieci znaleźć!
P.D81 Napisano 8 Marzec 2014 Napisano 8 Marzec 2014 Pisałem do ego użytkownika i jak narazie bez odzewu.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.