gumis1984 Napisano 8 Luty 2014 Autor Napisano 8 Luty 2014 Witam dzisiaj znalazłem coś takiego nie mam zielonego pojęcia co to może być. mini zawias a okrągła część była najprawdopodobniej też zamykana gdyż jest też taki mini zawias może na lusterko albo szkiełko
delmak Napisano 8 Luty 2014 Napisano 8 Luty 2014 puderniczka prawdopodobnie lata 80, chociaż w okresie międzywojennym również takie wystepowały
gumis1984 Napisano 8 Luty 2014 Autor Napisano 8 Luty 2014 srednica 5 cm grubosc okolo 1cm i kazdy z ośmiu boków po niecałe 2cm. znalezione w miejscu w ktorym budynek byl do wojny potem i do teraz pole
delmak Napisano 8 Luty 2014 Napisano 8 Luty 2014 prośba o wymiary była zanim ukazała się twoja informacja co do opisu - pozdrawiam
gumis1984 Napisano 8 Luty 2014 Autor Napisano 8 Luty 2014 Witam dzisiaj znalazłem coś takiego nie mam zielonego pojęcia co to może być. mini zawias a okrągła część była najprawdopodobniej też zamykana gdyż jest też taki mini zawias może na lusterko albo szkiełko
Pytanie
gumis1984
Witam dzisiaj znalazłem coś takiego nie mam zielonego pojęcia co to może być. mini zawias a okrągła część była najprawdopodobniej też zamykana gdyż jest też taki mini zawias może na lusterko albo szkiełko
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.