TrzystaTrzy Napisano 6 Luty 2014 Autor Napisano 6 Luty 2014 Witam, od 1,5 roku chodzę z Fisherkiem f2, mam okazję zamienić się za Rutusa Proxime v1.1 z 2012r. I tutaj moje pytanie jak Rutus w tej wersji wypada przy Fisherze? Nie stracę na tym? Pozdrawiam.
fuks_ag Napisano 7 Luty 2014 Napisano 7 Luty 2014 Bierz proxę. Fisher to typowy monetkowiec dynamik hobbystyczny. Proxa ma wszystko co ma f2 + statyk strojenie do gruntu, mankament cięższa jest proxa i obeznanie się z ustawieniami sprzętu jest o wiele trudniejsze niż w f2.i jeszcze jedna dość istotna sprawa-serwis na korzyść proxy.Nawet jeśli byś miał dopłacić parę zeta to warto taką zamianę zrobić.
krystiano Napisano 7 Luty 2014 Napisano 7 Luty 2014 Miałem fishera f2 a teraz tak się składa ze chodzę z prokximą dużo lepsze efekty proxsa co prawda cięższa ale niema tragedi.Jeżeli ta proxima to nie jakiś złom to na pewno będziesz z niej bardziej zadowolony niż z f2.
MilKam88 Napisano 7 Luty 2014 Napisano 7 Luty 2014 Tak jak napisali koledzy bierz bez zastanawiania. Nic nie stracisz, a tylko zyskasz.
indorss Napisano 10 Luty 2014 Napisano 10 Luty 2014 zdecydowanie popieram kolegow z f2 dostaniesz szalu jak zacznie sie wzbudzac bez zadnej przyczyny
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.