Pablooos Napisano 6 Luty 2014 Autor Share Napisano 6 Luty 2014 Chodzi dokładnie o miejsce ze zdjęcia. Nigdzie nie mogę znaleźć legendy z takim znakiem. Może ktoś się spotkał z tym i wie co to oznacza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 6 Luty 2014 Share Napisano 6 Luty 2014 Proszę podać typ mapy i podziałkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablooos Napisano 6 Luty 2014 Autor Share Napisano 6 Luty 2014 Typ mapy to Raster, niestety podziałki nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suwa Napisano 7 Luty 2014 Share Napisano 7 Luty 2014 Mapa topograficzna 1:10 000. Jest to najprawdopodobniej wykop o głębokości 1.1m. Po bokach porośnięty dzrzewami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablooos Napisano 7 Luty 2014 Autor Share Napisano 7 Luty 2014 Nietstey nie znam się na rodziajach map także chyba coś źle napisałem wcześniej. Szkając dalej znalezłem coś podobnego jak to ze zdjęcia. I tak jak kolega Suwa napisał, jest to porośnięte drzewami, bo tylko tyle widać na zdjęciu satelitarnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzekoladowyJamnik Napisano 8 Luty 2014 Share Napisano 8 Luty 2014 Na pewno jest o wykop/rów o głębokości podanej na mapie.Pozdrawiam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.