Skocz do zawartości

Garret ace 150 Czas na zmiane

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam ... jako , ze z kanarkiem chodziłem juz spory czas .. chce zmienic na cos co zwiekszy osiągi ... mam do przeznaczenia 1500 zł i nie wiem co zakupic bo patrzac na testy garretow to wcale duzej roznicy w osiagach niema np pomiedzy 150 a 250 tak samo jak i pomiedzy 250 a EuroAce ... moze ma ktos jakis pomysl co by kupic ?
Napisano
fakt euroace pracuje na innej czestotliwosci i dodatkowo posiada Cewke DD to na pewno zwieksza jego osiagi ... ale czy znacznie ? dodatkowe 3/5 cm nie robi na mnie wrazenia .
Napisano
no to pozostają ci wieloczęstotliwościowe minelaby. Tekneticsy, fishery, praktycznie z jednej fabryki:)
A co do kilku cm to się miło zdziwisz ale pamiętaj o jednym dynamiki mają swoje ograniczenie- głębokość- i właśnie o te kilka cm chodzi. Tesoraki umaxy itd. nie przewyższają osiągami euroace. Jest jeszcze kilka marek wykrywaczy ale o nich niech inni się wypowiedzą.np XP Whitesy. Ale w tej cenie nowe to będzie bardzo trudno coś znaleźć lepszego niż euroace, teknetics delta z 11DD czy nowy wyrób Eurotec pro 11DD.
Napisano
Jeśli kolega nie widzi różnicy pomiędzy 150/250/Euro Ace ... to pozostaje spróbować w realu. Pomijam fakt że np. EuroAce pracuje na innej częstotliwości niż Ace250 ,ma inną cewkę (DD) .Stawianie tych trzech wykrywek na jednym poziomie świadczy o głębokiej niewiedzy w tym temacie. 150 porównać do 250 jeszcze wybaczę ale do EuroAce nigdy;)
Pozdrawiam.
Napisano
Bierz EuroAce różnica jest i to znaczna między Euro a Ace150/250
Śmigałem z 250ką i z Euro będziesz zadowolony, prosty w obsłudze no i sprzęt wydaje te same dźwięki.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie