yasioo Napisano 24 Marzec 2004 Autor Napisano 24 Marzec 2004 Ja to znowu z małym zapytaniem!!:W jaki sposób załatwić zezwolenie na legalny wywóz za granicę zegara ściennego??Do kogo trzeba się zwrócić ,aby mi nie wytoczyli absurdalnej sprawy o wywóz dóbr kultury?? Proszę o pomoc ,bo w tym kraju już wzystko jest możliwe:( yasiooxx@wp.pl
YoWheris Napisano 24 Marzec 2004 Napisano 24 Marzec 2004 poczekaj na 1 maja. Po wejściu do Unii będzie to legalne.Ponoć.PodrowieniaYoWheris
yasioo Napisano 25 Marzec 2004 Autor Napisano 25 Marzec 2004 ale mi by chodziło o wysyłkę do USA;( yasiooxx@wp.pl
Lobo26 Napisano 25 Marzec 2004 Napisano 25 Marzec 2004 moze do jakiegos konserwatora zabytków - niech orzeknie czy to dobro kultury ? moge sie mylic .....
yasioo Napisano 26 Marzec 2004 Autor Napisano 26 Marzec 2004 czy aby to wysłać bez problemów muszę się zgłosić do wojewódzkiego konserwatora zabytków, tak jak sugerowała poprzednia odpowiedż??a może gdzieś wyżej??może mógłby się wypowiedzieć ktoś ,kto już to robił;( z góry dziękuję!! yasiooxx@wp.pl
MTC Napisano 26 Marzec 2004 Napisano 26 Marzec 2004 Witam ,należy sprawę zglosić do Wojewódzkiego Konserwatora Zabytków, tam juz resztę powiedzą.Pozdrawiam
MTC Napisano 26 Marzec 2004 Napisano 26 Marzec 2004 Witam ,należy sprawę zglosić do Wojewódzkiego Konserwatora Zabytków, tam juz resztę powiedzą.Pozdrawiam
yasioo Napisano 26 Marzec 2004 Autor Napisano 26 Marzec 2004 dzięki za zainteresowanie czy miałeś już z tym jakieś doświadczenia?? yasiooxx@wp.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.