LegionEtrangere Posted January 23, 2014 Author Share Posted January 23, 2014 Witam. Te ogniwko z prawej to wiem, że od WJa-23 ale te trzy cudaki to pojęcia nie mam więc proszę Was o pomoc. Przy okazji i tą lotkę czy coś podobnego też by się przydało zidentyfikować. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LegionEtrangere Posted January 23, 2014 Author Share Posted January 23, 2014 dziękuję za odpowiedź, fajnie, że coś rzadszego niż WJa-23 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LegionEtrangere Posted January 23, 2014 Author Share Posted January 23, 2014 Witam. Te ogniwko z prawej to wiem, że od WJa-23 ale te trzy cudaki to pojęcia nie mam więc proszę Was o pomoc. Przy okazji i tą lotkę czy coś podobnego też by się przydało zidentyfikować. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LegionEtrangere Posted January 23, 2014 Author Share Posted January 23, 2014 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LegionEtrangere Posted January 23, 2014 Author Share Posted January 23, 2014 zbliżenie lotki" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
LegionEtrangere
Witam. Te ogniwko z prawej to wiem, że od WJa-23 ale te trzy cudaki to pojęcia nie mam więc proszę Was o pomoc. Przy okazji i tą lotkę czy coś podobnego też by się przydało zidentyfikować. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
4 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.