LegionEtrangere Napisano 23 Styczeń 2014 Autor Napisano 23 Styczeń 2014 Witam. Te ogniwko z prawej to wiem, że od WJa-23 ale te trzy cudaki to pojęcia nie mam więc proszę Was o pomoc. Przy okazji i tą lotkę czy coś podobnego też by się przydało zidentyfikować. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
LegionEtrangere Napisano 23 Styczeń 2014 Autor Napisano 23 Styczeń 2014 dziękuję za odpowiedź, fajnie, że coś rzadszego niż WJa-23 :)
LegionEtrangere Napisano 23 Styczeń 2014 Autor Napisano 23 Styczeń 2014 Witam. Te ogniwko z prawej to wiem, że od WJa-23 ale te trzy cudaki to pojęcia nie mam więc proszę Was o pomoc. Przy okazji i tą lotkę czy coś podobnego też by się przydało zidentyfikować. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Pytanie
LegionEtrangere
Witam. Te ogniwko z prawej to wiem, że od WJa-23 ale te trzy cudaki to pojęcia nie mam więc proszę Was o pomoc. Przy okazji i tą lotkę czy coś podobnego też by się przydało zidentyfikować. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.