tadeks6 Napisano 17 Styczeń 2014 Autor Napisano 17 Styczeń 2014 Witam. Czy dobrym krokiem była zaniana (zakup) Vaquero na xterre 70 (sonda DD 7,5 KHz). ???? Biorąc pod uwagę że nastawiam się głównie na kolorową drobnicę???? Będę wdzięczny za odp.Pozdrawiam Tadek.
pawcion123 Napisano 18 Styczeń 2014 Napisano 18 Styczeń 2014 Nie.Kup Goldmaxx powera.Na pewno będziesz zadowolony:)
tadeks6 Napisano 18 Styczeń 2014 Autor Napisano 18 Styczeń 2014 A duża różnica jest między xterrą a vaquero?, mocno to odczuję w terenie?Ps: XP trochę za drogi...
VanWorden Napisano 18 Styczeń 2014 Napisano 18 Styczeń 2014 Skoro już to zrobiłeś to dlaczego sam się o tym nie przekonasz? Idź w teren i oceń amodzielnie :)PozdrawiamVW
pako151515 Napisano 19 Styczeń 2014 Napisano 19 Styczeń 2014 X-terra to bardzo prymitywny prosty wykrywacz, o zasięgach garreta...miałem i sprzedałem bardzo szybko.
pako151515 Napisano 25 Styczeń 2014 Napisano 25 Styczeń 2014 Tak, przerósł mnie swoimi 5 ustawieniami...smętek był bardziej skomplikowany niż ten płytki wykrywacz. Nie mówię, że był aż tak bezsensowny ale jak przesiadłem się na sov Gt to boże..stan łaski :) Miałem jedna dziur w której były łuski i monety, ale że już kompletnie x-terra nic nie pokazywała to jeszcze przerzucałem piach i sprawdzałem..cisza...po jakimś czasie przyszedłem z Soverem a tutaj co? o monety jeszcze leża oO. Teraz jestem szczęśliwym posiadaczem Deusa i mogę powiedzieć, że to jest to! :) Pozdrawiam!
rav79 Napisano 27 Styczeń 2014 Napisano 27 Styczeń 2014 u mnie było odwrotnie - po ponad dwóch latach z suwerenem przesiadłem się na x terrę. i jeden i drugi to skuteczne wykrywacze na drobnicę ale x terra jest wygodniejsza w użytkowaniu i czytelniejsza w odbiorze dla operatora. x terrę rozumiałem od pierwszego wypadu a suwerena trzeba było trochę posłuchać. x terra z cewką DD 18,75 khz nie będzie też wiele płytsza, o ile w ogóle będzie, na cienkie blaszki od suwerena.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.