Skocz do zawartości

Zamiana Tesoro Vaquero na Xterre 70

tadeks6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam. Czy dobrym krokiem była zaniana (zakup) Vaquero na xterre 70 (sonda DD 7,5 KHz). ???? Biorąc pod uwagę że nastawiam się głównie na kolorową drobnicę???? Będę wdzięczny za odp.
Pozdrawiam Tadek.
Napisano
Tak, przerósł mnie swoimi 5 ustawieniami...smętek był bardziej skomplikowany niż ten płytki wykrywacz. Nie mówię, że był aż tak bezsensowny ale jak przesiadłem się na sov Gt to boże..stan łaski :) Miałem jedna dziur w której były łuski i monety, ale że już kompletnie x-terra nic nie pokazywała to jeszcze przerzucałem piach i sprawdzałem..cisza...po jakimś czasie przyszedłem z Soverem a tutaj co? o monety jeszcze leża oO. Teraz jestem szczęśliwym posiadaczem Deusa i mogę powiedzieć, że to jest to! :) Pozdrawiam!
Napisano
u mnie było odwrotnie - po ponad dwóch latach z suwerenem przesiadłem się na x terrę. i jeden i drugi to skuteczne wykrywacze na drobnicę ale x terra jest wygodniejsza w użytkowaniu i czytelniejsza w odbiorze dla operatora.
x terrę rozumiałem od pierwszego wypadu a suwerena trzeba było trochę posłuchać. x terra z cewką DD 18,75 khz nie będzie też wiele płytsza, o ile w ogóle będzie, na cienkie blaszki od suwerena.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie