bobi10 Napisano 20 Kwiecień 2014 Share Napisano 20 Kwiecień 2014 Panowie , pakować się powoli , co by nic nie zapomnieć . Zwłaszcza płyn na niedźwiadki :) , o kleszczach nie wspomnę .Rafi . Pamiętaj o wykrywce dla gimnastyka i GPSie . Ja sprzedałem by w ogóle mieć za co jechać jechać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi10 Napisano 27 Kwiecień 2014 Share Napisano 27 Kwiecień 2014 Pozdrowienia dla ekipy z Bieszczad 2014 , przede wszystkim dla Szefa ! Do szybkiego zobaczenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikami Napisano 28 Kwiecień 2014 Share Napisano 28 Kwiecień 2014 Czas wracać do domu ;)Pozdrawiam całą ekipę! Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziarzumyslu Napisano 28 Kwiecień 2014 Share Napisano 28 Kwiecień 2014 ha ha ha dobra fotka .pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi10 Napisano 15 Czerwiec 2014 Share Napisano 15 Czerwiec 2014 Tym razem część Grupy Silesia" spotkała się dla odmiany na rybkach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi10 Napisano 15 Czerwiec 2014 Share Napisano 15 Czerwiec 2014 Oprócz kilkunastu innych ryb , te wyglądały najbardziej okazale :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 15 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2014 no patrz i ja tam byłem miód i wino piłem ....ha ha było super jak zwykle z bandytami z Krakersowa ,daj jakąś fotę gdzie nas widać bo nikt mnie po karku nie pozna a krążą ploty że umarłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 15 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2014 bajgiel ja tego synka kiedyś zatłukeBajgiel – żydowskie pieczywo wypiekane od XVII wieku. Często bywa mylony z obwarzankiem. Bajgiel został wymyślony w Europie Środkowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 15 Czerwiec 2014 Share Napisano 15 Czerwiec 2014 Ładne króle,pysznie by wyszły z mojej wędzarni .p.s.Z tym myleniem bajgla i obwarzanka to nie taka prosta sprawa.http://www.jewish.org.pl/index.php/pl/kuchnia-mainmenu-65/3640-pomidzy-bajglem-a-obwarzankiem.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 15 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2014 no proste nie jest ,ale na Kazimierzu były bajgle :)które nie miały nic wspólnego z obwarzankiem ,ale kij tam ja z Chorzowa jestem więc sie nie znam na Krakersowskich smakach my krupniok momy który z kaszanką mylą :)pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 15 Czerwiec 2014 Share Napisano 15 Czerwiec 2014 i karminadle z żymłą a u nas szlachta wychodzi na pole a u Was wszyscy lgną na dwór. Pozdrówka Rafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 15 Czerwiec 2014 Share Napisano 15 Czerwiec 2014 krzysiek9559, w Wilanowie wychodzi się na podwórko:)torba a tan krupniok to dobry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 15 Czerwiec 2014 Share Napisano 15 Czerwiec 2014 Krakusy do autostrady w Chrzanowie jadą na rowerze, a Ślązacy za atostrafą już jadą na kole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 15 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2014 no masz choć i kaszankę dobrą jadłem ,ale to tak jak z żurem i barszczem białym ,a żymlok jadłeś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 15 Czerwiec 2014 Share Napisano 15 Czerwiec 2014 Sorry miało być autosradą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 15 Czerwiec 2014 Share Napisano 15 Czerwiec 2014 żur i barszcz biały to tylko różnica na jakim zakwasie robiony :)żymloka nie jadłem albo jadłem a nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 15 Czerwiec 2014 Share Napisano 15 Czerwiec 2014 Najsłynniejssa potrawa z Chrzanowa to ziemniaki po cabańsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 15 Czerwiec 2014 Share Napisano 15 Czerwiec 2014 Faktycznie na sam widok ślinka w ustach :)http://www.google.pl/search?q=ziemniaki+po+caba%C5%84sku&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=_wCeU-WgKen24QSPv4CgDA&sqi=2&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1352&bih=627 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 15 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2014 żymlok to bułczanka ,co do zakwasu racja ale nie można nazwać żurem barszczu białego ,ha ha a ziemnaki po cabańsku to dopiero nazwa z dupy ale regionalne nazwy rzadzą ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 15 Czerwiec 2014 Share Napisano 15 Czerwiec 2014 I dobrze że babiczka z Chrzanowa postawiła browar tyski na nogi he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi10 Napisano 17 Czerwiec 2014 Share Napisano 17 Czerwiec 2014 Dla niedowiarków .... Rafi żyje i ma się dobrze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikami Napisano 17 Czerwiec 2014 Share Napisano 17 Czerwiec 2014 Na krepla!To, to łon:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 17 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2014 Dychom dychom i to całkiem dobrze ,kolejny zlot Silesian ostatni weekend września myślę że na dniach dam info co jak i gdzie a teraz może jakieś spotkanie przy piwku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wsx7 Napisano 4 Sierpień 2014 Share Napisano 4 Sierpień 2014 pikami - coś Ty takiego smutasa zrobił ze mnie??:) zabawa dla mnie była przednia ;) zdjęcie z dedykacją dla całej ekipy ;) POZDROWIENIA dla wszystkich!!!! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikami Napisano 6 Sierpień 2014 Share Napisano 6 Sierpień 2014 No tak trochę było widać, że ci nie poszło w tymdniu;)A jak wyszła ta pochwa z oksydą?pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.