torba5 Napisano 5 Luty 2014 Autor Share Napisano 5 Luty 2014 to może nie ale Pani właścicielka to prędzej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 5 Luty 2014 Share Napisano 5 Luty 2014 noooooo mniam mniam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 5 Luty 2014 Autor Share Napisano 5 Luty 2014 teee chopy jo dopiero tero obczaił co tam moje zoki na śnurku wiszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 12 Luty 2014 Autor Share Napisano 12 Luty 2014 Banan a co z tobą w tym roku ,dalej po pantoflem :)są dwa wolne miejsca w samochodzie jadącym z Bydgoszczy więc jak komuś po drodzę proszę do mnie pisać pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART30 Napisano 16 Luty 2014 Share Napisano 16 Luty 2014 Witam.@torba5,pozwoliłem sobie na priv skreślić pare słów do Ciebie.Pozdrawiam.BART30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART30 Napisano 18 Luty 2014 Share Napisano 18 Luty 2014 Dziękuje za miejsce dla mnie w tak doborowym towarzystwie.Pozdrawiam i do zobaczenia w kwietniu.Jeśli ktoś ze śląska posiada jeszcze miejsce w samochodzie to prosze o kontakt,chętnie dołoże do paliwa żebym sam nie pędził prawie 800 kilometrów.Mieszkam w Skoczowie,więc moge podjechaś na umówione miejsce żeby nikt nie musial specjalnie po mnie jechać do Skoczowa.Ja mam Peugeota partnera,więc czterech postawnych gosci siedzi wygodnie i jeszcze spory bagażnik zostaje,spalanie niestety 8L benzyny,więc taka opcja też istnieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 18 Luty 2014 Autor Share Napisano 18 Luty 2014 jak tyś te 800 km naliczył to ja nie wiem :)napisze ci mailapozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART30 Napisano 18 Luty 2014 Share Napisano 18 Luty 2014 Ze Skoczowa do Katowic i dalej do miejsca doceowego mam 379km w jedną strone.Więc w dwie strony 760 się robi niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 18 Luty 2014 Autor Share Napisano 18 Luty 2014 aaaaa tak toś obliczył ,no to sie wszystko zgadza :)zdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 20 Luty 2014 Autor Share Napisano 20 Luty 2014 można zorganizować transportu z okolic Skoczowa potrzeba około 3 chętnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 5 Marzec 2014 Autor Share Napisano 5 Marzec 2014 jeszcze mamy wolne miejsca Banan kurde otrząśnij się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 14 Marzec 2014 Autor Share Napisano 14 Marzec 2014 z terenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 14 Marzec 2014 Autor Share Napisano 14 Marzec 2014 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 14 Marzec 2014 Autor Share Napisano 14 Marzec 2014 Bywa ciężko :) ale za to radośnie :)jest jeszcze 5 wolnych miejsczapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 14 Marzec 2014 Autor Share Napisano 14 Marzec 2014 zdarza się że i pawik pójdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wsx7 Napisano 15 Marzec 2014 Share Napisano 15 Marzec 2014 Witam,Ja też się wybieram w Bieszczady w kwietniu, czy są u Was jeszcze jakieś miejsca i można się z Wami załapać? Jestem z okolic Tarnowa jadę własnym transportem i miejsca w samochodzie mam wolne. Doświadczenia mam 4 dobre sezony.Pozdrawiam i proszę o info.wsx7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 15 Marzec 2014 Autor Share Napisano 15 Marzec 2014 wysłałem info na priv pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 25 Marzec 2014 Share Napisano 25 Marzec 2014 i jak panowie ? zbliżamy się wielkimi krokami ku świetlanej przyszłości :)? a zakupy poczynione hehehhee ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 25 Marzec 2014 Autor Share Napisano 25 Marzec 2014 eeeeee w naszym sklepie se zrobimy ,Panie się ucieszą jak swołocz znowu wjedzie :)Co do zlotu paru szaleńców jeszcze możemy przygarnąć Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 28 Marzec 2014 Share Napisano 28 Marzec 2014 no to u mnie wszyscy dali d.. :( kto mnie przytuli do jakiegoś samochodu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi10 Napisano 29 Marzec 2014 Share Napisano 29 Marzec 2014 Witaj sid30 . Z Krakowa będzie miejsce , ale pewnie Ci się nie będzie chciało wsiąść w pociąg , czy autobus ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 29 Marzec 2014 Share Napisano 29 Marzec 2014 bmedzie mi się chciało:) do krakowa nie mam daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 29 Marzec 2014 Share Napisano 29 Marzec 2014 Zazdroszczę Wam. U mnie odległość niewielka, ale urlopu brak :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 29 Marzec 2014 Share Napisano 29 Marzec 2014 do Krakowa niedaleko ale do Katowic bliżej :) do Warszawy to już zupełnie blisko :))))) no panowie ??? nikt mnie nie kocha ??? nikt nie przytuli, nie ukołysze ?? buuuuuuuuu a może Jasiu przez centrum Polski będzie smigał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 29 Marzec 2014 Autor Share Napisano 29 Marzec 2014 Sie nie bój nic ogarniemy albo z Katosów albo Jasiu cie zawinie Poszukujemy jeszcze paru chętnych wariatów co to zmęczyć lubią :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.