marian1801 Napisano 7 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2014 Witam.Posiadam taka chyba monetkę,niestety nic na niej prawie nie widać.Ma ona takie wciecie ja na zdjeciu,średnica jej wynosi 19 mm.grubość ok.0,9 mm.Dodam ze znalazłem ja na poletku pod Ostrołęką a dokladnie okolice Goworowa.Jeśli jest to mozliwe prosze o identyfikacje.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian1801 Napisano 8 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2014 Oto druga strona tej monety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sigis3 Napisano 8 Styczeń 2014 Share Napisano 8 Styczeń 2014 Porównaj z groszem Augusta III. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OpryskStonki Napisano 8 Styczeń 2014 Share Napisano 8 Styczeń 2014 Na 100% grosz Augusta III. Zdjęcia są do góry nogami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian1801 Napisano 8 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2014 Tak to bedzie to Koledzy.Dziekuje za podpowiedz.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
intruz Napisano 11 Styczeń 2015 Share Napisano 11 Styczeń 2015 A w kturych rejonach ja wyciagnoles ? Na obrzezach narwi tez takie wychodzily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.