zip139a Napisano 5 Styczeń 2014 Autor Napisano 5 Styczeń 2014 Witam otrzymałem o to taki bagnecik i prosił bym Was bardzo o pomoc w ustaleniu co to za bagnet.Jaki jest to model,kraj i w jakich latach był używany.Serdecznie dziękuje
zip139a Napisano 6 Styczeń 2014 Autor Napisano 6 Styczeń 2014 Możliwe ja go dostałem od nażyczonej :-)Dziękuje za pomoc
zip139a Napisano 5 Styczeń 2014 Autor Napisano 5 Styczeń 2014 Witam otrzymałem o to taki bagnecik i prosił bym Was bardzo o pomoc w ustaleniu co to za bagnet.Jaki jest to model,kraj i w jakich latach był używany.Serdecznie dziękuje
torba5 Napisano 5 Styczeń 2014 Napisano 5 Styczeń 2014 i co to za id ?austro-węgierski bagnet wz 1895 wersja nie aż tak popularna bo podoficerska http://bajo.cz.sweb.cz/sklad_1/r-u_1895podd.pdf
Pytanie
zip139a
Witam otrzymałem o to taki bagnecik i prosił bym Was bardzo o pomoc w ustaleniu co to za bagnet.Jaki jest to model,kraj i w jakich latach był używany.Serdecznie dziękuje
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.