Pyndzel Napisano 5 Styczeń 2014 Autor Napisano 5 Styczeń 2014 Znaleziony na łące,jakieś oznaczenia p.p.z SK ,w prominieniu 3m było pełno śrutów,orientacyjnie wiem że pole bitwy I WŚ ,jak ktoś zna temat,to chętnie sie dowiem co to jest....
Pyndzel Napisano 5 Styczeń 2014 Autor Napisano 5 Styczeń 2014 Znaleziony na łące,jakieś oznaczenia p.p.z SK ,w prominieniu 3m było pełno śrutów,orientacyjnie wiem że pole bitwy I WŚ ,jak ktoś zna temat,to chętnie sie dowiem co to jest....
Pyndzel Napisano 5 Styczeń 2014 Autor Napisano 5 Styczeń 2014 tutaj pozostałe elementy znalezione razem ,odczyszczone już...
Ave Danzig Napisano 5 Styczeń 2014 Napisano 5 Styczeń 2014 Fragmenty pruskiego zapalnika podwójnego działania Dopp.Z.92Masz szczęście że trafiłeś sygnowany odłamek :)w goglach i tu więkcej infohttp://www.passioncompassion1418.com/decouvertes/english_fusees_collection_all.html
Pytanie
Pyndzel
Znaleziony na łące,jakieś oznaczenia p.p.z SK ,w prominieniu 3m było pełno śrutów,orientacyjnie wiem że pole bitwy I WŚ ,jak ktoś zna temat,to chętnie sie dowiem co to jest....
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.