Skocz do zawartości

wykrywacze all

Lukaszii99

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam! Czy da się kupić nowe wykrywacze z seri ALL czy są to samorubki jak jabel? Chodzi mi o te najtańsze do 500zł. Czy jeśli ktoś by był tak uprzejmy podał by mi strone na kturej można je kupić. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Napisano
Łukasz jako nowy użytkownik forum musisz cierpliwie zaczekać na akceptację twojego wpisu przez jednego z moderatorów, nie dubluj postów i wątków.

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora krank 08:25 31-12-2013
Napisano
Nie chodziło mi o żadną reklamę bo z żadną firmą produkującą wykrywacze nie mam nic wspólnego oprócz tego że biegam z wykrywaczem marki XXX więc Panie Armand proszę nie robić reklamy swojej firmy a uważnie przeczytać o co kolega prosił i tylko dlatego wkleiłem link bo tak jak kolega pisze szukał strony gdzie może kupić gotowe nowe wykrywacze ALL.Niech Pan powie produkuje Pan takowe??Jeśli nie to po co ta reklama??
Napisano
Witam,myślę że lepiej zainteresować się sprzętem fabrycznym.Nie wiem czy kolega chce nabyć zestaw w formie kitu do uruchomienia,czy zestaw złożony.Złożenie tego wykrywacza nie jest takie proste szczególnie dla początkujących,uruchomiony zestaw wraz z zestrojoną sondą jest drogi.Do tego należy doliczyć koszt stelaża,za tą kasę można z powodzeniem nabyć sprzęt fabryczny,tu więcej informacji http://www.demet.republika.pl/zestawall1.htm tak więc kolega niech sam zdecyduje
Napisano
Wpisz w google takie hasła a wszystko się wyjaśni:

Pasja Exploracja Cyberdusk (PL)
Włóczykij Forum (PL)
---------------------------------------------------------
MD4U (RU)
Geotech Forums (ENG)

Ktoś zapewne poleci ci możliwe 3 opcje:

All-1
Tesoro Eldorado
Whites IDX

Pozdrawiam
Napisano
Po co robić,jak za 500zł można kupić używany wykrywacz,sprawdzający się podczas poszukiwania monet np:ACE 150 lub Teknetics Alpha.
Napisano
Przechwalony? Do zachodnich daleko? Brak gwarancji?
To moze jako byly uzytkownik ktory troche pracowal z ALL-1 powiem jak jest naprawde...
Przede wszystkim trzeba znalezc dobrze wykonany egzemplarz, nie koniecznie musi byc to wersja od Pana Aleksandra, spokojnie moze byc ta od SWaldka. Juz po samym wykonaniu widac czy robil go jakis ogarniety elektronik czy nieuk ktory sonde zaklejal... tasma izolacyjna.
Za gotowego zaplacilbym max 450 pln, sama cewka + elektronika jest kolo stowy tansza.
Co do osiagow to napewno bije tanie zachodnie jak np ace i 90% naszych rodzimych czesto znacznie drozszych (wykluczajac oczywiscie rutusa)
A co do gwarancji... po co? Nawet jesli cos sie w nim skopie, to w miare ogarniety elektronik naprawi to niedrogimi czesciami dostepnymi w pierwszym lepszym elektronicznym ;)
Wiecej o all'ach znajdziesz na innym forum, ale nie chce tu pisac ktorym, zapewne wiekszosc uzytkownikow wie o jakim mowa ;)
Pozdrawiam!
Napisano
Jest ok bo to prawie Whites Clasic, sam kiedyś z nim latałem (Wersja SW) z osiągów byłem bardzo zadowolony.

Ale jego wadą jest brak ekranu sondy co wiąże się z popierdywaniem na mokrej trawie, idzie się przyzwyczaić.

Fakt zasięgi są ok, ale nie tylko to się liczy.
Ja wyceniam na 350zł :)

200 - dobrze wykonana sonda
150 - elektronika
Napisano

Również miałem All-a 1M spod ręki mistrza.Niestety Pana Aleksandra Gruszki niema już wśród nas i raczej nikt za 350zł uruchomionej elektroniki z gotową zestrojoną cewką koledze nie sprzeda.Był to mój pierwszy monetkowiec i wspominam go bardzo dobrze,choć miał czasem humory.Zasięgiem czasem zaskakiwał to fakt,ale taki zestaw jak na fotce który kupilem od Pana Aleksandra,dziś dostępny jest w jedne z firm za 600zł,dlatego do 500zł doradziłem koledze kupno używanego.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie