tomek3211 Posted December 29, 2013 Author Posted December 29, 2013 Witam wiem że na jego temat jest sporo tematów ale potrzebowałem zakupić coś na monetki , zastanawiałem się nad garrettem at pro. Ale zobaczyłem tohttp://www.youtube.com/watch?v=yBckOXszCRw i nasuneło się pytanie czy autentycznie ma taki zasięg na drobnice? at pro nawet w powietrzu wysiada wydaje mi się że x-terra teżno ale cenowo to zupełnie inna półka nowego rutusa można dostać za 1600zł a at pro czy xterre grubo ponad 2 tysiące.Prosił bym o jakieś wypowiedzi doświadczonych z tymi sprzętami bo chciał bym jak najszybciej zamówić wykrywacz najlepiej dziś:)A i dodam że nigdzie nie mogłem znależć podobnych testów at pro lub x terry 705 tylko w powietrzu Pozdrawiam i życzę szczęśliwego nowego roku!!
bikemax771 Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Osobiście polecam ci sprzęty oryginalne produkcji USA ,tam produkują sprzęty wysokiej klasy praktyczne,miałem kilka rodzimych konstrukcji fajnie były reklamowane ale w praktyce dużo mankamentów z nimi, do USA im na prawdę daleko jest,takie są realia a szkoda.
Spalice Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Made in USA z Chin :)Tomku pomyśl o serwisie,Z Rutusem nie ma najmniejszego problemu.A sprzęt z USA?
tomek3211 Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 właśnie dużo słyszałem na temat bardzo dobrego serwisu rutusa nawet po gwarancji i bardzo przemawia do mnie podświetlenie wcześniej biegałem z latarka w lesie w nocy hehe co mnie wkurzało odrobinkę. Szczerze nie wiem sam rozglądam się i czym więcej czytam tym większy mętlik ,szkoda że nikt z posiadaczy się nie wypowie
memfis Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Ja osobiście nie dawno też stanąłem przed podobnym dylematem ale osobiście mam uraz po kanarku więc będę brał Argo z cewką dd 29 cm
Spalice Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Ja po Ace 250 kupiłem pierwszy wypust Argo i jestem zadowolony.Wczoraj przyszło duże DD.Więc na filtrze 4 rzędu będzie jeszcze większa kosa na monetki .
Kriczer Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Argo jest kosa, tylko dobre ustawienia i na 4 rzędu naprawdę jest dobrze :)
sulej77 Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Polecam Rutusa. Ja mam osobiście Rutusa Proxime i jestem z niego bardzo zadowolony zarówno jak i z monetek i z głębszych wykopków a Argo jeszcze ma lepsze parametry. Co do serwisu jest bardzo tani (miałem tylko usterkę mechaniczną pogwarancyjną - bardzo tania, reszta działa bez zarzutu już 5 lat nawet za darmo została mi wymieniona gąbka na rączce i kasetka na baterie koledze w innym rutusie za darmow wyminili złączki)
jacek825 Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Ja chodzę z x terrą 705 i jestem bardzo zadowolony i uśmiechnięty jak wracam z pleneru ,rutusa raz miałem w ręku i tak naprawdę nic o nim nie wiem , ale jak mi terra odmówi posłuszeństwa to kupię sobie właśnie rutusa 1. dobry sprzęt za przystępną cenę 2. serwis
cheetah Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 Z Rutusa na drobnicę to Optima z dwoma cewkami DD29 i CC23 (elipsa). Jest się wtedy skutecznie wyekwipowanym na każdy prawie teren. Do pełni szczęścia można do tego dorzucić jeszcze kreta Garreta... ;)
Astra Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 Chodziłem z Argo v.3 ponad rok teraz X Terra 705. Jedno wiem nie zamienił bym jej na Argo. Argo za ta kasę jest ok, ale dzisiaj poprawiłem miejscówkę wcześniej schodzoną z Argo i wyszły jeszcze moniaki i to wcale nie mało. Jeżeli ktoś ceni serwis ponad wszystko i nie stać go na droższy sprzęt(nikomu nie ujmując) to Rutus jest dobrym rozwiązaniem.
tomek3211 Posted February 16, 2014 Author Posted February 16, 2014 luzik w sumie temat trochę stary bo śmigam z garretem już, dziękuje wszystkim za wypowiedz
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.