Skocz do zawartości

Rutus Argo

tomek3211

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam wiem że na jego temat jest sporo tematów ale potrzebowałem zakupić coś na monetki , zastanawiałem się nad garrettem at pro. Ale zobaczyłem to

http://www.youtube.com/watch?v=yBckOXszCRw
i nasuneło się pytanie czy autentycznie ma taki zasięg na drobnice? at pro nawet w powietrzu wysiada wydaje mi się że x-terra też
no ale cenowo to zupełnie inna półka nowego rutusa można dostać za 1600zł a at pro czy xterre grubo ponad 2 tysiące.
Prosił bym o jakieś wypowiedzi doświadczonych z tymi sprzętami
bo chciał bym jak najszybciej zamówić wykrywacz najlepiej dziś:)A i dodam że nigdzie nie mogłem znależć podobnych testów at pro lub x terry 705 tylko w powietrzu Pozdrawiam i życzę szczęśliwego nowego roku!!
Napisano
Osobiście polecam ci sprzęty oryginalne produkcji USA ,tam produkują sprzęty wysokiej klasy praktyczne,miałem kilka rodzimych konstrukcji fajnie były reklamowane ale w praktyce dużo mankamentów z nimi, do USA im na prawdę daleko jest,takie są realia a szkoda.
Napisano
właśnie dużo słyszałem na temat bardzo dobrego serwisu rutusa nawet po gwarancji i bardzo przemawia do mnie podświetlenie wcześniej biegałem z latarka w lesie w nocy hehe co mnie wkurzało odrobinkę. Szczerze nie wiem sam rozglądam się i czym więcej czytam tym większy mętlik ,szkoda że nikt z posiadaczy się nie wypowie
  • 4 weeks later...
Napisano
Ja osobiście nie dawno też stanąłem przed podobnym dylematem ale osobiście mam uraz po kanarku więc będę brał Argo z cewką dd 29 cm
Napisano
Ja po Ace 250 kupiłem pierwszy wypust Argo i jestem zadowolony.Wczoraj przyszło duże DD.Więc na filtrze 4 rzędu będzie jeszcze większa kosa na monetki .
Napisano
Polecam Rutusa. Ja mam osobiście Rutusa Proxime i jestem z niego bardzo zadowolony zarówno jak i z monetek i z głębszych wykopków a Argo jeszcze ma lepsze parametry. Co do serwisu jest bardzo tani (miałem tylko usterkę mechaniczną pogwarancyjną - bardzo tania, reszta działa bez zarzutu już 5 lat nawet za darmo została mi wymieniona gąbka na rączce i kasetka na baterie koledze w innym rutusie za darmow wyminili złączki)
Napisano
Ja chodzę z x terrą 705 i jestem bardzo zadowolony i uśmiechnięty jak wracam z pleneru ,rutusa raz miałem w ręku i tak naprawdę nic o nim nie wiem , ale jak mi terra odmówi posłuszeństwa to kupię sobie właśnie rutusa
1. dobry sprzęt za przystępną cenę
2. serwis
  • 2 weeks later...
Napisano
Z Rutusa na drobnicę to Optima z dwoma cewkami DD29 i CC23 (elipsa). Jest się wtedy skutecznie wyekwipowanym na każdy prawie teren. Do pełni szczęścia można do tego dorzucić jeszcze kreta Garreta... ;)
Napisano
Chodziłem z Argo v.3 ponad rok teraz X Terra 705. Jedno wiem nie zamienił bym jej na Argo. Argo za ta kasę jest ok, ale dzisiaj poprawiłem miejscówkę wcześniej schodzoną z Argo i wyszły jeszcze moniaki i to wcale nie mało. Jeżeli ktoś ceni serwis ponad wszystko i nie stać go na droższy sprzęt(nikomu nie ujmując) to Rutus jest dobrym rozwiązaniem.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie