ShermanPhoto Napisano 21 Grudzień 2013 Autor Napisano 21 Grudzień 2013 Witam Potrzebuje wiecej info na temat tego beretu. jak widać coś widniało dopiętego, czego niestety nie jestem w stanie stwierdzić, po za tym jakiej jednostki mogł on być ?
ShermanPhoto Napisano 21 Grudzień 2013 Autor Napisano 21 Grudzień 2013 Witam Potrzebuje wiecej info na temat tego beretu. jak widać coś widniało dopiętego, czego niestety nie jestem w stanie stwierdzić, po za tym jakiej jednostki mogł on być ?
ShermanPhoto Napisano 21 Grudzień 2013 Autor Napisano 21 Grudzień 2013 dodam jeszcze ze kolor troche inny wyszedł niż w rzeczywistości przez mój dziwny aparat... :(
janiszelk Napisano 21 Grudzień 2013 Napisano 21 Grudzień 2013 Dla mnie wygląda na harcerski, używany chyba do dzisiaj w co poniektórych drużynach, szukaj w tym kierunku.
Pytanie
ShermanPhoto
Witam Potrzebuje wiecej info na temat tego beretu. jak widać coś widniało dopiętego, czego niestety nie jestem w stanie stwierdzić, po za tym jakiej jednostki mogł on być ?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.