Skocz do zawartości

Rama do Deusa

pako151515

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam,
Wyobraźnię to kolega ma ;) zacną. Pierwsza rzecz to co kolega narysował to nie jest rama, a kolejną rzeczą jest raczej mała szansa by do deusa powstała rama lub twobox ;) ze względu na konstrukcję tego sprzętu od strony technicznej. No ale jeśli coś podobnego wymyślą w co szczerze wątpię to będzie to totalne nieporozumienie bez funkcjonalności.

Zdrów!
Napisano
Witam, kolegę zacnego wyobraźniowego. Po pierwsze nie ja to narysowałem, a zdjęcie(rysunek) ściągnąłem z czeskiej strony fb. Jak rozumiem kolega jest inżynierem który siedzi przed komputerem i zna się na wszystkim?
Lubie ten polski hejt(niech zgadnę właściciel Whites'a ? :) )
Czemu właściciel whites'a? Zauważyłem, że te społeczeństwo ma problem z akceptowaniem czegoś co może być lepsze.
Hm? Niech zgadnę zaraz zostanę ukamienowany i nawyzywany od dystrybutorów promujących swój sprzęt? Niestety nie jestem nim. Powracając do tematu bardzo fajną sprawą było by dobudowania twoboxa :) Sprzęt jest bardzo rozwojowy i to się liczy!
Napisano
Pako 151515 napisał
''Lubie ten polski hejt(niech zgadnę właściciel Whites'a ? :) )
Czemu właściciel whites'a? Zauważyłem, że te społeczeństwo ma problem z akceptowaniem czegoś co może być lepsze''
-------
o to to właśnie i ja to bym jeszcze posiadaczy Rutków dorzucił:)
----------
Deusik lekki gdzie mu taki balast doczepiać.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie