Hagen Napisano 15 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2013 Witam serdecznie moich szanownych kolegów.czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat tego banknotu ?Co to jest, oryginał itp No czym to sie je, gdyż nigdy z czymś takim się nie spotkałem.Łącze ukłonyHagenhttp://allegro.pl/klipa-jozef-pilsudski-i3776708839.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Grudzień 2013 Share Napisano 15 Grudzień 2013 Lenistwo?Jest/był projekt Andrzej Heidricha banknotu o nominale 5 mln, z Marszałkiem...Cała hucpa miała miejsc w 1994 roku i się nie tylko z Kasztanką nie zmieścił, ale i do obiegu nie wszedł... Czy tylko z powodu denominacji, czy innego- nie mnie rozsądzać.A te, które gdzieś krążą ( w ilościach przemysłowych w dodatku ), to taki papierek kolekcjonerski lub kolekcjonerski"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hagen Napisano 15 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2013 Nie chodzi mi tyle o banknot bo na jego temat czytałem tylko mam pytanie co to jest ten Klip". Ja mam rozumieć że to było w Wytwórni Papierów Wartościowych i jest autentyczne z tamtego okresu czy to raczej czyjaś radosna twórczość ;)Jednakowoż bardzo dziękuje za odpowiedź ;)Pozdrawiam Hagen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hagen Napisano 15 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2013 Czy ten Klip" miał służyć do produkcji tego banknotu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Grudzień 2013 Share Napisano 15 Grudzień 2013 Z tego taka klipa, jak z Pancernych Strzegom poważana GRH...Kawał blachy, która nawet w tym wykonaniu za wzór drukarski" nie może służyć.Zabawne jest to, że wszystkie TE klipy mają taki sam numer- AA 1234567 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.