Skocz do zawartości

piątek 13-stego strzałem w 10-tkę.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
jak coś takiego widzę, to mam łzy w oczach, a serce aż do gardła podchodzi"!
chory" jestem!

michał, szczere gratulacje! jest piękna!

pozdro!
Napisano

co do piatku 13stego,tego junaka znalazlem pod plotem ktory czekal na mnie okolo 7 lat.wczoraj go przetransportowalem do garazu gdzie odzyje i pozostanie w mojej rodzinie.cudo,pozdrawiam pechowcow

Napisano
adamiec,zazdroszczę!!!
Wiem gdzie jest kompletny aczkolwiek rozebrany na czynniki pierwsze Junak:-)
Próbuję go wytargać od właściciela od jakichś 4 lat,może w końcu się ugnie:-)
Od tego czasu wyrwałem kilka wsk,shl i inne.
Pozdro
Napisano
Gratuluję kolego piękna odznaka z 12 dywizji piechoty. Widzę że odznaka jest z kwaśnej gleby na twoim miejscu bym jej nie prostował (kruchy mosiądz)
Napisano
dokladnie tak kolego -

12 korpus armijny dowodzony przez generała piechoty Leszcza - wśród jednostek mu podległych była 12 Dywizja Piechoty
W jej sklad wchodziły cztery pułki piechoty: 45 azowski - Starokonstantynów, 46 dnieprowski - Pruskurow - moj, 47 ukraiński - Kamieniec Podolski i 48 odeski - Mohylew Podolski

Tak wiec wiem juz wszystko na jej temat!

PS: tak, wyszla wlasnie z kwasnej, a wiec mocno nieprzyjaznej gleby - takie u mnie wystepuja niestety, takze poki co, nie prostowalem jej z obawy zniszczenia,aktualnie szukam speca coby miec pewnosc ze nic sie jej nie stanie, jesli jednak nie ma bezpiecznej metody zostanie jak jest, tylko ja wyczyszcze.

Pozdrawiam serdecznie. Michal.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie