michal16 Napisano 14 Grudzień 2013 Autor Napisano 14 Grudzień 2013 Witam. Proszę o pomoc w identyfikacji przedmiotu ze zdjęcia. Czy to może być klamra? Strasznie pogięta. Coś mi się kojarzy z klamrami kolejowymi, ale może ktoś wie coś więcej. Jest trochę mała szerokość ok. 6 cm , wysokość ok. 4,5 cm
michal16 Napisano 14 Grudzień 2013 Autor Napisano 14 Grudzień 2013 Strasznie pogięta. Już żeby nie zakładać oddzielnego wątku, może by ktoś podpowiedział jak ją naprostować, żeby nie popsuć.
michal16 Napisano 14 Grudzień 2013 Autor Napisano 14 Grudzień 2013 Widoczne mocowania. Z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam
cuma Napisano 14 Grudzień 2013 Napisano 14 Grudzień 2013 jest to chyba raczej klamra gimnazjum.pierwsza litera nie mam pewności, ale może to być Ł".w jakim rejonie znaleziona?
cuma Napisano 14 Grudzień 2013 Napisano 14 Grudzień 2013 nie Ł", a L". druga litera na pewno G" więc może być to klamra gimnazjum z Lublina.wpisz w wyszukiwarkę klamry gimnazjalne", na pewno coś jest.jeżeli amotałem", to przepraszam!pozdro!
michal16 Napisano 15 Grudzień 2013 Autor Napisano 15 Grudzień 2013 Witam. Bardzo dziękuje za pomoc. A może ktoś wie jak datować można tą klamrę ? I w ogóle czy może ktoś coś powiedzieć o takich gimnazjach, bo szukałem ale jakoś nic nie ma w necie
Pytanie
michal16
Witam. Proszę o pomoc w identyfikacji przedmiotu ze zdjęcia. Czy to może być klamra? Strasznie pogięta. Coś mi się kojarzy z klamrami kolejowymi, ale może ktoś wie coś więcej. Jest trochę mała szerokość ok. 6 cm , wysokość ok. 4,5 cm
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.