OpryskStonki Napisano 7 Grudzień 2013 Autor Napisano 7 Grudzień 2013 Szukam na odpowiedzi na pytania:Elementem czego jest ów przedmiot?Z jakiego okresu pochodzi?Myślę, że nie jest to anioł z racji pokaźnego dekoltu tylko jakaś boginii lub coś w tym kierunku.Czy może to być jakiś element ozdoby mebli lub inna ozdoba?Wymiary:wysokość: 115mmrozpiętość skrzydeł po hipotetycznym rozprostowaniu: 140mm
OpryskStonki Napisano 7 Grudzień 2013 Autor Napisano 7 Grudzień 2013 Szukam na odpowiedzi na pytania:Elementem czego jest ów przedmiot?Z jakiego okresu pochodzi?Myślę, że nie jest to anioł z racji pokaźnego dekoltu tylko jakaś boginii lub coś w tym kierunku.Czy może to być jakiś element ozdoby mebli lub inna ozdoba?Wymiary:wysokość: 115mmrozpiętość skrzydeł po hipotetycznym rozprostowaniu: 140mm
OpryskStonki Napisano 7 Grudzień 2013 Autor Napisano 7 Grudzień 2013 Druga strona.Nie dostrzegam na odlewie śladów po mocowaniu.Z góry dziękuję za wszelkie info!
OpryskStonki Napisano 7 Grudzień 2013 Autor Napisano 7 Grudzień 2013 Przyznam, że na to nie wpadłem. Jest to jakaś myśl jak tak patrzę na jej inne figury i rzeźby w necie. Dzięki za naprowadzenie. Czekam z niecierpliwością na info dot. przeznaczenia przedmiotu.
Pytanie
OpryskStonki
Szukam na odpowiedzi na pytania:
Elementem czego jest ów przedmiot?
Z jakiego okresu pochodzi?
Myślę, że nie jest to anioł z racji pokaźnego dekoltu tylko jakaś boginii lub coś w tym kierunku.
Czy może to być jakiś element ozdoby mebli lub inna ozdoba?
Wymiary:
wysokość: 115mm
rozpiętość skrzydeł po hipotetycznym rozprostowaniu: 140mm
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.