jaras85 Napisano 6 Grudzień 2013 Autor Napisano 6 Grudzień 2013 Witam znalazlem taki element wyglada mi to na rekojesc ale pewny nie jestem wykonany w mosiadzu wymiary 90mm na 40mm,na gornej czesci napis M.BURD czesc nieczytelna i przy koncu WITZ prosze o jakie kolwiek info z gory dziekuje pozdr.
janiszelk Napisano 6 Grudzień 2013 Napisano 6 Grudzień 2013 Nie mam teraz czasu szukać, ale zdaje się że to nie rękojeść a całe narzędzie, świadczy o tym ten haczyk na końcu.
jaras85 Napisano 6 Grudzień 2013 Autor Napisano 6 Grudzień 2013 Witam znalazlem taki element wyglada mi to na rekojesc ale pewny nie jestem wykonany w mosiadzu wymiary 90mm na 40mm,na gornej czesci napis M.BURD czesc nieczytelna i przy koncu WITZ prosze o jakie kolwiek info z gory dziekuje pozdr.
przemo12 Napisano 7 Grudzień 2013 Napisano 7 Grudzień 2013 Podobne arzędzie" stosuje się do czyszczenia, wyrównywania kopyt. Może coś w tą stronę.
ERWIN Napisano 7 Grudzień 2013 Napisano 7 Grudzień 2013 To jest jakaś specjalna łyżeczka, min. moja była na identyfikacji, niestety bez jednoznaczego określenia przeznaczenia:http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=718820#1581654
Pytanie
jaras85
Witam znalazlem taki element wyglada mi to na rekojesc ale pewny nie jestem wykonany w mosiadzu wymiary 90mm na 40mm,na gornej czesci napis M.BURD czesc nieczytelna i przy koncu WITZ prosze o jakie kolwiek info z gory dziekuje pozdr.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.