lolekkbusko Napisano 1 Grudzień 2013 Autor Napisano 1 Grudzień 2013 Witam,proszę o identyfikację. 2 czesc blaszki jest prosta do rozszyfrowania ale nie wiem co to V. oznacza.
lolekkbusko Napisano 2 Grudzień 2013 Autor Napisano 2 Grudzień 2013 Witam,Kolega z jednego z forow podeslal mi taki link:organizacja regimentu grenadierow w 44r.http://www.panzergrenadier.org/regiment3d.htmlwynika z niego ze kazdy batalion mial kompanie zaopatrzenia:Versorgungs-Kompaniechyba literka V zostala wyjasniona. Bjar mial racje
lolekkbusko Napisano 2 Grudzień 2013 Autor Napisano 2 Grudzień 2013 tak, pewnie jak sie przebijali do 16pzdiv w strone Morawicy został zagubiony w akcji
lolekkbusko Napisano 1 Grudzień 2013 Autor Napisano 1 Grudzień 2013 Witam,proszę o identyfikację. 2 czesc blaszki jest prosta do rozszyfrowania ale nie wiem co to V. oznacza.
lolekkbusko Napisano 1 Grudzień 2013 Autor Napisano 1 Grudzień 2013 znalazlem jeszcze jedno znaczenie tego skrotu:V Verwaltung administracja?
Pytanie
lolekkbusko
Witam,
proszę o identyfikację. 2 czesc blaszki jest prosta do rozszyfrowania ale nie wiem co to V. oznacza.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.