bogdan783 Napisano 29 Listopad 2013 Autor Share Napisano 29 Listopad 2013 Zakładam nowy wątek bo takiego nie ma. Historia opiera się nie tylko na archeologii ale zwłaszcza na źródłach pisanych.To co będę zamieszczał to są eksponaty mojej prywatnej własności.Wszystko oryginały bo na takich papierowych zdobyczach znam się najlepiej.Na zdjęciu strona tytułowa wydania dotyczącego polityki. Oczywiście po łacinie.Podpis atramentem to:Wawrzyniec Rudawski ,jeden z lepszych historyków XVII wieku w Polsce.Rok 1609 i masa informacji których teraz nikt już nie podaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Listopad 2013 Share Napisano 29 Listopad 2013 Podpowiem, że znacząca większość cuda-wianków w NO u Tyfusa jest podrzucana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan783 Napisano 29 Listopad 2013 Autor Share Napisano 29 Listopad 2013 Nie wiem o co chodzi w tym wpisie od człowiek śniegu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Listopad 2013 Share Napisano 29 Listopad 2013 Wydaje mi się, aczkolwiek pewnym nie jestem, że znacząco lepszym Działem do przedstawienia księgozbioru będzie Dział, którego opiekunem i mentorem* jest oświecony nam Kolega Tyfus, czyli Nasze Odkrycia...Polecam również nasze słowiańskie wirtualne muzeum.* trudne słowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan783 Napisano 29 Listopad 2013 Autor Share Napisano 29 Listopad 2013 OK W dziale nasze odkrycia pewnie będzie lepiej.W muzeum wirtualnym też zaczynam tworzyć zbiory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.