Janos Napisano 27 Listopad 2013 Autor Napisano 27 Listopad 2013 Witam. Mam pytanie znajoma posiada niemieckie urządzenie najprawdopodobniej z okresu drugiej wojny, wygląda na wzmacniacz, ale nie mam pewności, proszę o identyfikację. Dziękuję.
Janos Napisano 27 Listopad 2013 Autor Napisano 27 Listopad 2013 Witam. Mam pytanie znajoma posiada niemieckie urządzenie najprawdopodobniej z okresu drugiej wojny, wygląda na wzmacniacz, ale nie mam pewności, proszę o identyfikację. Dziękuję.
Kuba_70 Napisano 28 Listopad 2013 Napisano 28 Listopad 2013 Na 99% radioodbiornik z podłączanym osobno głośnikiem, podobnie jak na zdjęciu.
Kriczer Napisano 28 Listopad 2013 Napisano 28 Listopad 2013 no radio na bank ostanio na starociach widziałem 2 takie,właśnie cały stolik z szafką na to + głośnik
Pytanie
Janos
Witam. Mam pytanie znajoma posiada niemieckie urządzenie najprawdopodobniej z okresu drugiej wojny, wygląda na wzmacniacz, ale nie mam pewności, proszę o identyfikację. Dziękuję.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.