Skocz do zawartości
  • 0

Duża blacha ze skrzynką,aluminiowy grzebień",2 bolce , ryjek maski,zapalnik/inicjator

predi888

Pytanie

Napisano

Jako że konkurencja nie śpi a sezon się kończy to trzeba wykorzystać ostatnie ciepłe dni .

Wyszła mi taka blacha grubości gdzieś 3-4mm ,przymocowana do niej była jakaś skrzyneczka którą oderwałem :/ przy wyciąganiu blachy .

długość- 51cm
szerokość-23

23 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Przypięta do niej była ta skrzyneczka(?) którą oderwałem chamsko przy wyciąganiu blachy

Wymiary około 19x19cm
Średnica otworów około 3cm .

Napisano
Jak widać lasy po Ruskim Brodem nie okazały się dziś hojne (nie licząc kilku polskich łusek po mauserze).

Niesmaku dodaje to że ktoś tam niedawno buszował z wykrywką (choć to nie problem) ,problemem jest to co po sobie pozostawił .
Napisano
Ostatni przedmiot to element niemieckiego granatu moździerzowego 80 mm. Lotki ewidentnie zwiedzone.
http://i149.photobucket.com/albums/s54/Feldfu/Schwere%20Granatwerfer%2034/ZusatzladungenGrW34043.jpg
Napisano
bolec 1 to rozwiertak stożkowy,a denka prawdopodobnie od ładunku miotającego granatu mozdzierzowego,a ten rozwiertak do umieszczania go w tymze granacie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie