cornic123 Napisano 30 Listopad 2013 Napisano 30 Listopad 2013 ŁŁoooo wreszcie sie pojawwili hehehe sorki ze wklejam zdjecie jeszcze nie wyczyszczonej fibulki ale to z podjary
cornic123 Napisano 30 Listopad 2013 Napisano 30 Listopad 2013 własnie jestem w trakcie sesji zdjeciowej do magazynu KOOPDOŁY " WIĘC NA CHWILKĘznikam ale zara będęCZUWAJ .......
cuma Napisano 30 Listopad 2013 Napisano 30 Listopad 2013 pozdrowienia z odległego krańca kraju! szczególne dla wodzu_!jestem fanem Waszego tematu i licznik oglądalności" w dużej mierze to moja zasługa.na zdjęciu moje wczorajsze znalezisko"...- flaszka zacnego trunku-kieliszek-korkociąg"... tylko nie wiem po co?... i-zapalniczkafajki sam musiałem sobie kupić, niestety.do hitów dnia" wstawiał nie będę, co by wszyscy równe szanse mieli!jesteście fajną, wesołą i zgraną paczką!i tak trzymajcie!Wasz fan, cuma.
KlemenS Napisano 1 Grudzień 2013 Napisano 1 Grudzień 2013 cornic mam jej druga polowke haha w kompelecie rzymek, z podobizna Cezara, przyjmuje czeki w ojro :D
krzysiek9559 Napisano 1 Grudzień 2013 Napisano 1 Grudzień 2013 Witajcie, szanowny barov Ty włosy jeszcze masz więc możesz osiwieć a ja łysy to tylko o..... diabli by wzięły, przecież tu przeklinać nie wolno. Ale jak piwka w lodówce braknie to naprawdę wielki problem zwłaszcza jak żona powie że nie kupi.A odejść od kompa i przeoczyć parę wpisów takiej ekipy to grzech. :):) Pozdrawiam serdecznie
cuma Napisano 1 Grudzień 2013 Napisano 1 Grudzień 2013 barov! kolego sympatyczny!wstałem rano... i nic mnie nie boli! świat jest piękny i aż się chce żyć!czy mógłbyś tak codziennie rano toast za moje zdrowie wznieść?będę zobowiązany!pozdro!
krzysiek9559 Napisano 1 Grudzień 2013 Napisano 1 Grudzień 2013 cuma za Ciebie to całe forum się napije, więcej takich normalnych zadowolonych ludzi.
krzysiek9559 Napisano 1 Grudzień 2013 Napisano 1 Grudzień 2013 barov za Ciebie też wypijemy bo Twój duch to forum trzyma w spójności.
krzysiek9559 Napisano 1 Grudzień 2013 Napisano 1 Grudzień 2013 ale jak za każdego dobrego człowieka z Odkrywcy będę chciał kielicha wypić to do 2015 roku nie wytrzeźwieję.:):)
wodzu_ Napisano 1 Grudzień 2013 Autor Napisano 1 Grudzień 2013 Witojcie powróciłem do żywych ale ledwo ,cuma fajny zestawik.Bavor ty lepiej nie pij tyle hihihi
wodzu_ Napisano 1 Grudzień 2013 Autor Napisano 1 Grudzień 2013 Wspomnienie lata (moja 2 połowa+ cornik na dole )nie mylić!!!
kosciej Napisano 1 Grudzień 2013 Napisano 1 Grudzień 2013 lato ,,,,13- straszą nawet nie będzie jak neodymem walczyć bo się będzie po tafli ślizgał
kosciej Napisano 1 Grudzień 2013 Napisano 1 Grudzień 2013 muszę mniej z ziemi wyciągać ,będę miał więcej czasu na czyszczenie fantów i wlepianie na odkrywce
wodzu_ Napisano 1 Grudzień 2013 Autor Napisano 1 Grudzień 2013 nie był nigdzie zakaz dostał od Burmistrza ze tylko sołtysem jest to nie podskoczy .
wodzu_ Napisano 1 Grudzień 2013 Autor Napisano 1 Grudzień 2013 kosciej wpadaj do nas na fortach sracze nie zamarzają i magnesem można cosik wytargać
kosciej Napisano 1 Grudzień 2013 Napisano 1 Grudzień 2013 jak on powiedział menda ???ja go utopię jutro się zapytaj ,dziś przerwa w machaniu
kosciej Napisano 1 Grudzień 2013 Napisano 1 Grudzień 2013 dziećkowice są duże na pewno mnie nie znajdziesz
kosciej Napisano 1 Grudzień 2013 Napisano 1 Grudzień 2013 bierz tego połowę ,nawet jak lekarz będzie mówił że jest ok
torba5 Napisano 1 Grudzień 2013 Napisano 1 Grudzień 2013 WitamPanowie a ja ponawiam zaproszenie do nas Silesian na coroczną wigilie już tylko dwa tygodnie 14 grudnia w Chorzowiejadą chłopaki z Krakowa to można transport jakoś ogarnąćkościej z Mysłowic będzie jechał suchy jak nie będzie miał szychtypozdroRafi
kk 67 Napisano 2 Grudzień 2013 Napisano 2 Grudzień 2013 witam kolego cuma spotkalismy sie 29 wrzesnia w holi kk 67 pozdrawiam
cuma Napisano 2 Grudzień 2013 Napisano 2 Grudzień 2013 kk 67 dziękuję za pozdrowienia!tylko że...29 września (niedziela)- cały dzień spędziłem w łóżku i to nie sam...29 października (wtorek)- cały dzień spędziłem w łóżku, chory byłem29 listopada (piątek)- pół dnia spędziłem na polu... i wtedy spotkałem sympatycznego kolegę po fachu.może miesiące pomyliłeś?przepraszam kolegów z Krakowa za zaśmiecanie tematu, ale odpowiedzieć wypadało.ps. co to jest hola"?pozdro!
krzysiek9559 Napisano 2 Grudzień 2013 Napisano 2 Grudzień 2013 odnośnie słowa hola, może tu coś nakieruje na rozwiązanie?Mama do synka mówi: popatrz Jasiu pająk je biedronkę, a syn pyta a co to jest dronka????
kk 67 Napisano 3 Grudzień 2013 Napisano 3 Grudzień 2013 pomylka a hola to miejscowosc w woj lubelskim ale i tak pozdrawiam pomylilem nik cuma a mialo byc rufa ale i ten itamten zawionzany z morzem
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.