Skocz do zawartości

Krakowska ekipa

wodzu_

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 288
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
14-15 grudnia moja grupa Silesia Exploration organizuje wigilie poszukiwaczy oczywiście z noclegiem jak co to zapraszam ekipa z Krakowa też będzie jechać także jak co to dam namiary na chłopaków ,dokładne info dam jeszcze na forum
Napisano
ja Mysłowice stolica regionu ostatnia rubież obronna przed atakiem od strony sosnowca i z miłą chęcią zintegrował bym się z Silesia Exploration na wigilii
w tradycji jest łamanie opłatkiem czy obdarowanie się boratynkami ???
Napisano
będzie sianko ,opłatek,boratyny tyż mogą być łamanie kołem to tylko od CKM-u bo ino takie momy powinno być trochę ludków z Polski także zapraszam serdecznie
Napisano
Zaczne od tego że naprawde herbata w dużej ilości to zło ja dopiero ogarnąłem to co nabazgrałem.Gupi człowiek jest.Uwielbiam Kraków miasto w którym często bywam.Także przepraszam was wszystkich .
Napisano
Odkrywca72 skruchę po herbatce okazał.:-) co on bierze że wcześniej adrenalina mu ciśnionko tzw gule wybuliła.:-) :-) :-) herbatka to dobro zwłaszcza owocowa:-) prąd cherry każdą komurkę w ciele odpręży, a w jesienno zimowe dni to i choróbska się nie trzymają człowieka.:-)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie