wodzu_ Napisano 7 Grudzień 2013 Autor Napisano 7 Grudzień 2013 Tera to mam focha i kij śniadanie jecie sami
OpryskStonki Napisano 7 Grudzień 2013 Napisano 7 Grudzień 2013 wodzu - weź od barona moje gg to pogadamy bo on udaje ze juz go nie ma na gg a na forum pisze dlatego mysle ze koles mnie unika :/ tzb chyba ze i ty unikasz to może corniaczek chociaz - kurde kosciej dalej spi w tym sniegu i ogolnie nie mam w tej chwili pewnosci nawet co do tego czy oddycha choć jeszcze chwilę temu chrapał. Rozpaliłem ognisko.
OpryskStonki Napisano 7 Grudzień 2013 Napisano 7 Grudzień 2013 Za ile będziecie? Pamiętacie o nas - nie ruszyliśmy się z miejsca. Gościu nadal śpi napruty jak dętka i tylko przysuwa się do ogniska - raz musiałem wyciągać jego wielkie, ciężkie łapsko z żaru :/ Nadal nie wiem gdzie zostawił ubrania ale na szczęście znalazłem jego wykrywacz.
OpryskStonki Napisano 7 Grudzień 2013 Napisano 7 Grudzień 2013 Relacja na bieżąco - nie wytrzymywałem już w miejscu i przeszedłem się chwile po okolicy w poszukiwaniu reszty sprzętu tego nawalonego typa. Trafiłem w sumie nieopodal na te bunkry o których tyle opowiadał - i ciach! Znalazły się jego buty! Swoją drogą aż mnie skręca z ciekawości jak w tym wyszedł z domu a jeszcze bardziej jak w tym jechał w zimę na rowerze?Szukam dalej.PS. barov dzwonił że właśnie wyjechał z Krakowa, mam nadzieję że nas znajdziecie.Wymarźnięty i zrezygnowany monsieur stonka.
OpryskStonki Napisano 7 Grudzień 2013 Napisano 7 Grudzień 2013 Żartowniś się znalazł - no no no - rzeczywiście... eh...Śnieg już powoli topnieje, wiatr ustaje, kościej na szczęście wrócił do świata żywych (kompletnie nic nie pamięta i zdziwiony, że przyjechaliśmy na rowerach) i od jakiejś godziny staramy się wyczesać coś z pola. Mój kompan klasycznie pierwszy sygnał spod swojego kopytka i denarek jagiellonek - zastanawiam się czy on ich rzeczywiście nie podkłada skubany.... nic tam - dawajcie do nas na drugą stronę zalewu to załapiecie się jeszcze na kiełbaski z ogniska.Dasz duł
Coins_hunter84 Napisano 7 Grudzień 2013 Napisano 7 Grudzień 2013 Siema mam pytanko do KRK ekipy. Wpadam do Polski na miesieczny urlop 10 grudnia (Ruda Slaska) biore ze soba CTX-a. W Polsce jeszcze nie machalem nigdy. Mieszkam w Belfascie. Zastanawiam sie czy moglbym sie do Was przylaczyc na kilka wypadow ??? 3509096 to moj nr gg.
kosciej Napisano 7 Grudzień 2013 Napisano 7 Grudzień 2013 z miłą chęcią zobaczył bym ctx w akcji i jego przewagę nad moim kijem z dwoma gwoździami
Coins_hunter84 Napisano 7 Grudzień 2013 Napisano 7 Grudzień 2013 Chetnie pokaze jak dziala ten Szatan " mozna prosic o jakis kontakt o ile mnie przygarniecie na te pare wypadow
woytas Napisano 7 Grudzień 2013 Napisano 7 Grudzień 2013 http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=725866#1642868
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.